Avon sprej za ubrzano sušenje laka

August 08, 2016
I drage moje, danas ću da iskoristim priliku da vam pišem o ovom spreju. Kako ona izreka kaže: " Žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima" (hahhaa :D).
U potpunosti se slažem da je tako. A sad da pređemo na utiske i da vidimo da li je tako ili ipak postoji spas.

Šta kaže proizvođač

Sprej za ubrzano sušenje laka na noktima, suši lak za samo 60 sekindi.


Sastav O proizvodu

Dolazi u providnoj bočici od 50ml sa pumpicom.Moje mišljenje 

Ovaj sprej zaista deluje, nisu bačene pare i zato sam veoma srećna. Kako su mi nokti porasli morala sam da mažem i po 2-3 sloja laka kako bih prekrila razliku. Nisam mogla da čekam po sat vremena i više kako bi se sve to osušilo. Videla sam sprej u katalogu i poručila ga. Nanela sam dva sloja Avon gel shine laka koji se dosta sporo suši, kao i svi lakovi sa gel efektom. Poprskala sam dva puta i ostavila jedan minut. Svi su bili suvi sem palca ali dobro, palac se osušio za minut nakon toga. Njega sam poslednjeg mazala. Nije mi se desilo da mi ovaj sprej ostavi vazduh u laku, tako da sam se i tome obradovala. Miris mu je veoma prijatan. Jedina zamerka kod ovog proizvoda je ta što je sprej sastavljen od ulja, koji se na koži ne suši tako da čim se lak osušio posle 3-4 minuta morala sam da operem ruke. I kad se osuši morate da pazite nekih pola sata da ih negde ne zakačite inače će da ostane rupica. Tako da jedan veliki plus. Možete da radite sve ali nemojte da ih stiskate ili tako nešto jer ispod slojevi nisu suvi skroz. 

Cena

Ovaj proizvod možete da nadjete u Avonovoj brosuri.
Cena u trenutnom katalogu je 199 RSD (1,5€).Bravo za Avon kompaniju i predivnom proizvodu koji će mnogim ženama da olakša sređivanje.

Da li ste probale ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?!

Hvala što me pratite... 💋You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews