Schaebens Dead Sea Mud MASK

August 04, 2016

Maska od blata iz mrtvog moraDanas drage moje pišem o jednoj maskici za lice. Kada sam slobodna, uvek pokušavam da ulepšam sebi odmor nekim relaks proizvodima. Ja sam više romantična duša tako da volim i svećice i neku dodru knjigu da čitam dok se opuštam.

Šta kaže proizvođač

Maska od blata iz mrtvog mora sa algama, blatom, mineralima, aloe verom, kamilicom, cinkom. Za nečistu i problematičnu kožu.
Sprečava pojavu akni i mitisera, za dubinsko čišćenje, bez veštačkih boja i parfema.
Ova maska je posebno razvijena za nečistu i problematičnu kožu. Bori se protiv bakterija koje izazivaju bubuljice, otklanja suvišnu masnoću i dubinski čisti kožu. Redovnom upotrebom sprečava se pojava bubuljica, mitisera i ostalih nečistoća. Klinička ispitivanja pokazuju da se stanje kože vidno poboljšava. Zahvaljujući svojim anti-oksidativnim svojstvima, alga spirulina štiti kožu od štetnih iritanasa iz spoljašnjosti, i na taj način podstiče njene prirodne funkcije.
Rezultati: cist ten,vidljivo zdrava i čista koža.
Uputstvo za upotrebu: Izgnječiti pakovanje pre otvararanja. Ravnomerno naneti masku na sveže očišćeno lice (i dekolte). Zaobići kožu oko očiju i usana. Ostaviti da deluje 10-15 minuta, zatim isprati toplom vodom. Koristiti jednom do tri puta nedeljno, prema potrebi.

O proizvodu

Ova obogaćena maska dolazi u kesici od 15ml i to je namenjeno za jedno nanošenje. Tamno sive je boje a kad se osuši zelene.SastavMoje mišljenje

Sam proizvođač dosta obećava sa ovim podužim tekstom. Prvi put vidim da se neko toliko posvetio detaljnom opisivanju proizvoda. To mi je bilo vrlo privlačno i odlučila sam se da probam. Ova maska je sive boje kaka se istisne iz kesice i lepo se razmazuje po licu. Ja sam pre nanošenja maske oprala lice sa sapunom i vodom. Očistila sam kožu kako je proizvođač naveo. Kada nanesem masku na lice imam utisak blagog peckanja i zatezanja kože. Kada se osuši zelene je boje i treba joj 15-20 minuta. Tad se posvećujem sebi i uživam. Dok se maska sušila videla sam crne tačkice od mitisera na njom.
Kada sam skidala masku sa mlakom vodom radila sam i blagi piling lica. Koža mi je bila malo crvena ali ništa strašno.

Rezultati: skidanje crnog čepa kod mitisera, meka i dubinski očišćena koža.
To možete da vidite i na slici.I moj utisak za kraj. Zadovoljna sam ovom maskom i još mi je draže što sam našla ovako dobar proizvod za moju osetljivu kožu. Probaću češće da uvedem ovaj ritual u moju rutinu.
Zaboravila sam da kežem da ova maska može da se podeli na dva puta jer ima previše proizvoda.

Cena

Cena ove maske je 139 RSD (1€).
Može da se kupi u DMu.

Da li ste probali ove maske i koja je vama najbolja?


Hvala što me pratite... :*


You Might Also Like

0 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews