LMX QUIT

September 10, 2016

LMX QUIT Narukvica protiv komaracaLetu se bliži kraj ali komarci su još uvek aktivni. Danas želim da Vam pišem o ovoj narukvici koju sam testirala. Pa ko je ne proba sad imaće priliku sledeće godine.

Šta kaže proizvodjač

Služi za preventivnu zaštitu od uboda komaraca sa zaštitnim delovanjem: 4 nedelje. Proizvedena je od silikona i napravljena je tako da u posebnom delu sadrži, prirodno ulje citronele koje je efikasno protiv komaraca i buba i čini je dugotrajnom, vodootpornom i pogodnom za upotrebu. LMX Quit repelent narukvica je savršena za upotrebu u zatvorenom i otvorenom prostoru (npr. Kada trčite, na kampovanju, ribolovu, izletu,...). Kao repelent protiv uboda komaraca može se nositi na ručnom ili nožnom zglobu. Dostupan je u veličinama M, L i XL. I u tri boje zelena, plava i roza.

Sastav

Aktivna supstanca Geraniol 15% CAS No./br. 106-24-1I eugenol.Moje mišljenje

Ova narukvica je zelene bolje i od slikona. Lako se prilagodjava svakom zglobu, meni je na ručnom bila malo velika ali za nožni je taman. Ova narukvica je imala izuzetno jak miris čitavih 2 nedelje i samim tim je toliko i bila korisna. Kada sam bila u noćnoj šetnji pored vode nisam imala problem sa komarcima, a i miris nije toliko jako intenzivan kao u zatvorenom prostoru. Sve je tačno što je proizvodjač i naveo. Jedina zamerka je što ova narukvica ima intenzivan miris i dejstvo malo više od 2 nedelje.
Ako više volite prirodu toplo preporučujem ovu narukvicu.
Cena

Cena ove narukvice je oko 200 RSD (1,5€) i može da se nadje u Dmu.

Ako Vas komarci 'vole' probajte narukvicu jer Vam garantujem da ništa nećete da izgubite. Cena je vrlo pristupačna za dejstvo od 2 i po nedenje, a pritom ništa štetno ne nanosite na Vašu kožu.

Da li ste probali nešto iz njihove nove kolekcije za komarce?


Hvala što me pratite.... 💋


You Might Also Like

3 comments

 1. Divan post,draga! <3 Odlično si nam pokazala tu narukvicu.


  anastasjastyles.blogspot.ba <----------- novi post

  ReplyDelete
 2. Odličan post draga, baš mi je to bilo potrebno u poslednje vreme!
  p.s. Moje devojačko prezime je Sretenović :D
  p.p.s. Zapratila sam i ja tebe!
  Vesna - Home Chic Club

  ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Instagram

Blogfeednews