Bioten cleansing gel

January 16, 2017

Bioten gel za umivanje - normalna/ kombinovana koža


Drage moje, došlo je vreme da se u ovom postu pozabavimo čišćenjem lica. Zašto je to bitno? Zato što, devojka koja se svakodnevno šminka mora da je skine pre spavanja. Tokom dana se nakupi gomila bakterija i lice MORA da dobije odgovarajuću negu. U nastavku možete da pročitate šta mi se sviđa kog ovog proizvoda.

Bioten Skin Moisture gel za umivanje je obogaćen 100% prirodnim elstraktom dunje, dobijen nežnim i ekološkim metodama ekstrakcije, pomaže koži da vrati svoju prirodnu hidriranost i ujedno neguje površinske slojeve kože. Zahvaljujući formuli koja ne sadrži sapune, bioten gel za umivanje ne isušuje kožu. Efikasno uklanja nečistoću i šminku, ostavljajući kožu savršeno čistom i osveženom.



Ovaj proizvod nam dolazi u zelenoj providnoj tubi od 150ml.
Sam gel je bez boje i ima blag miris estrakta dunje, kao i njihova cela kolekcija za normalnu/kombinovanu kožu.

Ovaj proizvod se nanosi na vlažno lice i blago se umasira. Ja ovaj proizvod uglavnom koristim uveče dok se kupam. Uzmem malu količinu gela i polako utrljam u kožu. Ovaj gel ne peni tokom nanošenja na lice, to je dokaz da proizvođač tvrdi istinu i da ne sadrži sapune. Prilikom ispiranja gela sa lica primetila sam da mi skine i najotporniji puder tj. Revlon. Kada završim ispiranje takođe sam primetila da se na mojoj koži zadržava površinski sloj. On je prisutan sve dok ne obrišem svoje lice. Moja koža je nakon njega meka, glatka, očišćena i blago hidrirana. Proizvod je nežan i nisam imala problem sa neželjenim reakcijama.
Bitno je još da naglasim da ne sadrži parabene, parafine, veštačke boje i dermatološki je testiran.
Što se mene tiče ovaj proizvod je ispunio moja očekivanja.


Cena ovog gela je 215 dinara (2€).

Nisam očekivala ovako dobre rezultate, Bioten me sve više oduševljava svojim kvalitetom. Na mom blogu možete da pronađete i ostale recenzije njihovih proizvoda, ako vas zanima idite na oznake i klik na bioten.

Da li ste koristili ovaj gel i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite...💋


You Might Also Like

1 comments

  1. Ovaj gel nisam koristila ali jesam njihovu kremu za lice za suvu kozu i zadovoljna sam.

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews