Farmasi lip pencils

May 24, 2017


Koliko su stvarno bitne olovko za usne?! Iz mog ugla gledišta olovke za usne su meni veoma važne jer mi pomažu oko definicije usana. Ima dana kada ih ne koristim, to su oni momenti kada karmini imaju odličnu pigmentaciju i njihovi aplikatori su precizni. Zašto volim olovke baš ovog brenda, pogledajte u nastavku.


Prva pomisao na njih jeste savršena tekstura, dovoljno tvrde a kremaste. Generalno više volim tvrđe olovke jer sa njima lepše mogu da radim. Ne ostaje onaj debeli sloj olovke na usnama, zato mogu da ih koristim samostalno. One su dugotrejne, izdrže piće i lagani obrok, bila sam pozitivno iznenađena.
Olovke same po sebi ne bi trebale da se razlivaju, takav je slučaj i sa ovima. Čak što više ovim olovkama mogu da senčim svoje usne, tačnije samo daju blagu pigmentaciju.
Olovke su pigmentovane i ostavljaju mat finiš. Kada kažemo mat, većina pomisli da će ova struktura isušiti usne ali ove olovke to ne rade. Ne naglase nepravilnosti i stvarno se jako lepo ponašaju na usnama.
Najviše mi se sviđa, to što se ove olovke ne tope, na visokim temperaturama. Zato su pogodne za letnje dane.U kombinaciji sa karminima, produže im dugotrajnost i ukoliko definišete vaše usne one će izgledati uredno. Uglavnom kod jačih karmina ovaj postupak je meni neizostavan.

Ja imam olovke u nijansi 223 i 226.


223 je smeđa nijansa sa dosta narandžastog podtona. U početku mi se to nije dopalo ali kasnije sam je zavolela jer ako se nanese u manjoj količine, prilagodi se usnama. Tačnije više bude nude.

226 je jedna tamna ljubičasta nijansa koja mi se odmah dopala. Volim ovakve nijanse ali ih dosta retko nosim.

Na usnama one izdledaju ovako.
Na levoj slici 223, a na desnoj 226.
Njihova cena je 295 dinara (2e) i prepčoručujem ih svim devojkama.
Farmasi katalog možete pogledati OVDE.

Zapratite stranicu Serbian Bloggers Day gde vas očekuju prelepe nagrade.*PR proizvod


You Might Also Like

4 comments

  1. Nisam probala ali planiram, recenzija je divna kao i uvek :) <3

    ReplyDelete
  2. Ovakve nijanse najviše volim, ne zna se koja je lepša!

    www.bymajamladenovic.com

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews