Prolećni favoriti

June 28, 2017


Leto je počelo pre nedelju dana i na red je došao post o favoritima za proleće. 
Možda ste videli da na blogu više nema mesečnih favorita, odlučila sam tako jer uglavnom proizvod koji mi odgovara ne menjam neko vreme. Kako se ne bih ponavljala svakog meseca, ovo je jedino rešenje!


Proizvod koji sam najviše koristila ovog proleća je Elixir mat karmin 329 Nude.
Bila sam oduševljena i na samom početku krišćenja jer je veoma lagan, dugotrajan i pigmentovan.
Može da podnese piće i lagani obrok što je definitivno plus, ukoliko niste u prilici svaki put da ga popravljate. Pored navedenih vrlina, njegova cena je 375 dinara i mislim da na našem tržištu jeftinijeg karmina nema, a da je pritom ovakvog kvaliteta. Ako me pratite neko vreme, verovatno ste videle koliko sam zavolela Revlon Photoready puder
Imam problem sa flekicama i crvenilom na licu, međutim ovaj puder ima potpunu prekrivnu moć i te nepravilnosti padaju u zaborav. To je bilo potpuno neočekivano sa moje strane i verovatno sam ga zbog toga shvatila kao ozbiljnu konkurenciju puderima koje posedujem.
Ima pomalo težine na licu kada ga nanesem ali ništa preterano, pritom se lepo slika. 
Na licu mi je stajao i do 12h koliko sam imala prilike da ga nosim.Farmasi Silky Touch je puder koji sam koristila svakodnevno za setovanje tj. matiranje lica. Uglavnom sam ga nanosila sa beauty blenderom u većim količinama, na predeo ispod očiju. Nije mi isušio taj deo, nije imao flashback i nije se uvlačio u linijice. Koristila sam ga u kombinaciji sa Revlon puderom jer mi je malo tamniji i upotpunosti je neutralisao boju. Takođe  je držao moju masnu T-zonu pod kontrolom.U prolećne favorite sam odlučila da stavim i ovu Golden Rose paleticu za obrve. Golden Rose ima dosta noviteta na tržištu, što mi se dopada jer imaju kvalitetne proizvode.
Ova paletica ima odličnu pigmentaciju, kvalitetno i malo pakovanje, pa je pogodna za neseser. Ja sam uglavnom koristila samo ove dve senke kako bih dodatno naglasila moje prirodne obrve.Pored pudera za matiranje definitivno mi se dopalo i Farmasi Tarracotta powder. Njega sam krenula da koristim od kad je doslo lepo vreme, znači sigurno ima dva meseca.
 Odličan mi je kao bronzer/halajter jer ima dosta šimera u sebi i ističe pojedine delove na licu. Do sad nisam bila fan istih, jer nisam volela toliko šljokica na svom licu, ali ovog leta će to biti moj "pečat". Lice izgleda sa njim zdravo i blistavo. I poslednji proizvod je Max Factor prajmer za lice. Ovo je takođe jedan od noviteta ovog brenda, meni se pokazao kao odličan za pore i "držanje" pudera. Jedina mana jeste sam miris, ali kvalitet samog prajmera je super.To su bili moji favoriti za ovaj period, nadam se da ću neke od njih voleti i ovog leta.
Koji su vaši favoriti? 


Zapratite me i na instagramu gde svakodnevno objavljujem zanimljive slike!


You Might Also Like

6 comments

 1. Odlični favoriti. I ja sam u poslednje vreme najviše koristila Elixir mat karmin 329 Nude. :)

  Učestvujte u nagradnoj igri ------> GIVEAWAY

  ReplyDelete
 2. Super favoriti! Max Factor prajmer mi baš deluje super, možda ga kupim! :)

  The Fashion Spell | YouTube

  ReplyDelete
 3. Elixir karmini su mi velika želja, drago mi je što je naišao na pozitivne kritike! :)

  http://couturecase.blogspot.com

  ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Instagram

Blogfeednews