FARMASI HYDRAVITE Natural Finish Fondation

July 26, 2016

Farmari hidratantna podloga


Drage moje, opet vam pišem recenziju jednog Farmasi proizvoda. Najbitnije posle nege kože lica je kako da odaberete savršen puder. Najčešće pitanje svih nas. Prvo morate da znate koji je vas podton, zatim da znate kakva je vaša koža i naravno kako se ponaša. 
Do sad nisam probala mnogo pudera, svega par ali zato mogu da vam kažem koji mi odgovara a koji ne. E pa u današnjem postu ću sve da kažem o ovom proizvodu.


O Farmasi kompaniji
Davne 1946. Dr. Cevdet Tuna osniva firmu TAN HEALTH COSMETICS za proizvodnju lekova i uvoz hemijskih sirovina.

1985. osniva i ALIZE COSMETICS koja ulazi na tržište s proizvodnjom mirisa i proizvodima za negu kože.
1997. dolazi do spajanja sa TAN HEALTH COSMETICS te se 2003. menja naziv kompanije u TANALIZE, danas poznata kao jedan od najvećih proizvodjača u sektoru kozmetike u Istambulu.

2010. TANALIZA KOZMETIKA A.S ISTANBUL pokreće brend FARMASI.
FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, te proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fanrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, svakodnevno brine o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste. Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradljivi, FARMASI proizvodi se ne testiraju na životinjama, te su odobreni od strane svetskih poznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

Šta kaže proizvođač

Intenzivno hidratantna tečna podloga, hrani vašu kožu pružajući istovremeno izvrsnu pokrivenost sa natural look završetkom.
Unapređena formula bez ulja, lako se prilagođava svim tipovima kože.

O podlozi

Podloga dolazi u crnoj tubici od 30ml koja je napravljena od plastike. Čep je zlatne boje, kao i slova pa izgleda glamurozo. Ova podloga može da se nađe u 6 nijansi. Od 21 do 26 se kreću brojevi. Moja je u nijansi 23. 

Sastav


Moje mišljenje

Ovaj puder je vrlo lagane teksture, ima srednju moć pokrivanja, a miris mu je  blag i prijatan. Sa ovim puderom sam uspela da prekrijem sve nepravilnosti na koži. Na slici možda deluje svetlije ali on se dosta prilagodi boji vaše kože kad se nanese.
Ne uvlači se u bore, što je dodatni plus i njegova završnica je mat. 

Ovako izgleda na koži 

Ovako izgleda na meni

Ako tražite neki puder tj. podlogu slobodno mogu da vam preporučim ovu. Nisam imala nikakve probleme kad sam je koristila. Napravljena je na prirodnoj bazi a kvalitet je fantastičan. Na licu traje nekih 8h bez problema.

Cena ove podloge je 965 RSD (9€) u trenutnom katalogu. Njegova cena varira pa pokušajte da ga ugrabite kad je na sniženju.

Farmasi proizvode možete poručiti kod Olge na stranici OVDE.


Pratite me na IG @ssforevermakeup1
I na fb stranici sa desne strane ima baner :)


Hvala što me pratite.... :*



You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews