All about ROSES eyeshadow - paleta

February 23, 2016




Drage moje dame, danas za vas imam jednu lepu paleticu :)

Ovu paleticu videla sam sasvim slučajno u DMu i želela sam da je uzmem ali je nije bilo. Međutim, znate kako mi dame kad 'navalimo' na nešto to mora odmah da se stvori. Otišla sam do lokalne parfimerije i našla sam je... :)

Ova paletica je iz kolekcije koju je  ESSENCE pustio u prodaju za jesen. Uz ovu paleticu ima jos i tri druge a to su: NUDES, BRONZE i GREYS.
Ove paletice mogu da se nađu u DMu, Lillyu i lokalnim parfimerijama. Njihova cena je  580 dinara, a ja sam u lokalnoj parfimeriji uzela za 530 dinara jer je bilo sniženje od 10%.

Ova paletica dolazi u standardnom pakovanju,tj u providnoj plastičnoj kutijici izuzetno dobrog kvaliteta. Lepo se zatvara i pogodna je za torbe ili nesesere. Ukupna gramaza ove palete je 9,5g i mogu da kažem da senkice i nisu toliko male kao u nekim drugim paletama ove vrste.

U pakovanju se nalazi 8 senki, različite završnice. Ima 3 senke mat završnice i 5 senki šimeraste završnice. Njihova pigmentacija je srednja ali sa bazom ili doziranjem proizvoda se moze postici jaka pagmentacija.


Sad  cu da vam kažem nešto o svakoj senki pojedinačno.
Prva nijansa u prvom redu (gornjem) je vanila boja sa puno šljokica i ja je koristim na kapcima, u uglu oka, ispod obrve kao i hajlajter na jagodicama. Druga senka je svetlo ljubičasta, sivog podtona sa šljokicama. Šljokice u ovoj paleti kod svake od senki su ljubicaste i bele. Treca senka je topla smeđa takođe puna šljokica. I poslednja je hladna tamno ljubičasta nijansa, puna šimera.

         Svočevi idu od najtamnije ka najsvetlijoj

I ostao nam je drugi red (donji).
Prva nijansa iz ovog reda je mat bež senka koja je prelepa ali joj je slaba pigmentacija. Druga nijansa je baš baš pink sa puno šljokica. Treca nijansa je hladna ljubicasta nijansa i meni je super za pregib kapka ako želite malo da pobegnete od smeđe. I četvrta je hladna smedja sa sivim podtonom koju bukvalno obožavam. Sa njom radim obrve i skroz mi odgovara. Njena završnica je mat.
Senke se malo trune ali nije nista strasno.

                    Takođe idu od nazad

Volela bih da posedujem i ostale paletice jer je odnos kvaliteta i cena vrlo povoljan. Za ovu paleticu se nisam ni najmanje pokajala. Obožavam ESSENCE proizvode i pisacu dosta o njima...

Pišite mi u komentarima i recite mi vaša iskustva..sve vas rado očekujem :) :*

You Might Also Like

5 comments

  1. Nisam probala ovu paleticu :) Lepe nezne senkice. Svaka cast na 1.postu,radujem se novim, nadam se da ce ih biti uskoro :)

    ReplyDelete
  2. Ova paletica me je pre neki dan privlačila u Liliju, ali u poslednjem trenutku je ipak ne uzeh, što naravno ne znači da neću, deluje sjajno ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako imate priliku uzmite je i necete da se pokajete..sa cetkicama kad se nanose nije toliko jaka pigmentacija tako da i ako ne volite jako taj problem je resen :)

      Delete
    2. Stvarno i ne očekujem neku veliku pigmentation, a i nije neophodna, bitno mi je da im tekstura nije preterano praškasta😉☺

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews