AVON eye shadow primer

March 17, 2016

AVON baza za senke

Drage moje princezice, za danas sam vam pripremila ovo malo čudo za koje mislim da je svaka od vas čula. A nadam se da imate dobre utiske ako ste ga probale...:)

Ova baza dolazi u kutijici što je i poznato kod Avon proizvod. Njegova cena je oko 350 dinara ali često je na nekim sniženjima u katalogu.

Proizvođač o ovom proizvodu apsolutno nista nije ni rekao tj. napisao na kutijici sem da je njen rok upotrebe 3 godine od datuma proizvodnje. Što me je pomalo i razočaralo jer njen sastav nije poznat. Tako da o tome ne mogu nešto više da kažem. Moja je u nijansi Light beige. 


A sad je red došao i na moje utiske :)

Moji utisci su veoma pozitivni za ovaj mali i čaroban proizvod. Drži šminku odlično na svom mestu čak 16h, toliko dugo sam imala priliku da ga nosim. Nema problema ni leti kad su paklene vrućine jer se stvarno 'drži' na kapcima. Ja nemam problem sa kapcima oko masnoće i uvlačenja u pregib tako da za to ne mogu da tvrdim koliko može da izdrži.

Način na koji koristim bazu
E da krenem sa mojim čudnim postupcima :D
Ova baza nije nimalo praktična za nanošenje, ako nemate četkicu da je nanosite ili da je nanosite sa noktima što ja nikako ne preporucujem. Nanosim je na ceo kapak i na obrve jer obrve u poslednje vreme popunjavam sa SENKOM.
Pokazala mi se kao odlična baza i nemam potrebu da je menjam, sem ako Avon ne prestane da je proizvodi. Daje dodatnu pigmentaciju senkama i mislim da mi se senke lepše i ravnomernije blendaju od kad koristim nju.
Ubaciću vam jedan moj makeup da vidite koliko dobro izgleda to sve...


Senke koje sam koristila sam navela iznad iz ESSENCE palete i SEPHORA mono senke.


Nije bio dug post i nadam se da vam se svideo. Devojke koje bi volele da gledaju  Makeup step by step na mom blogu neka mi pisu u komentarima...:)

Hvala vam što me pratite...

You Might Also Like

9 comments

  1. Avonova baza je odlična. Upravo sam poručila jednu ^_^

    ReplyDelete
  2. i ja kada sam pisala recenziju za pro to go lipstick nisam nasla sastav :/ ne znam zasto.. ovu bazu nisam probala a voljela bih probati :) nemam problema sa masnim kapcima a i sjene mi se fino drze bez nekih problema :D ali sto da ne imati ovakav proizvod :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drze se i meni ali mi je pigmentacija senki i glitera mnogo bolja kad ga koristim :) probaj ga i neces se pokajati :*

      Delete
  3. Ja je koristim, a kapci mi kao i T zona prosijaju i odgovara mi.
    Svima je preporucujem i jedan je od najprodavanijih proizvoda. Za nisku cenu dobijete super proizvod. :)
    * Pogledajte moj blog http://upoznajteavonproizvode.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga na komentaru i misljenju za ovu carobnu stvarcicu :)

      Delete
  4. Draga, Avonova baza je solidna, kao i vecina u ponudi! Realno, nema tu neke preterane razlike, stim sto ja volim krec bele baze, koje povecavaju pigmentaciju senke. Post je odlican, kratko i jasno, bez puno mudrolije! Sminka na tvojim ocima, prelepaaa, ali stvarno! Skrooz korektno! Ljubac

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga moja puno :* mislim da su kratki postovi i najefikasniji...pisac kaze sta misli i nekom se to svidja a nekom ne..mislim da ne oduzimam drugima puno vremena da me zaprate i procitaju nesto korisno :)
      A za makeup komentar ide posebna zahvalnost :* ♥♥♥

      Delete
    2. Nema na cemuu, samo polako i laganoo :* <3

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews