AVON Advance Techniqies stayling protect

April 03, 2016

AVON sprej za zaštitu od toplote


Pre par meseci sam noručila ovaj sprej, i ako sam od drugih žena čula da svi preparati ove vrste isušuju kosu. Ali nema veze, ja sam htela da se uverim da li je to istina ili ne. Ni feniranje i peglanje bez zaštite nije bilo neko rešenje. U ovom postu ću da Vam pišem kakvi su moji utisci i da li sam stvarno imala problem sa kosom.

O proizvodu

Dolazi u plastičnoj bočici od 100ml i sa pumpicom koja je super napravljena. 
Njegov miris je toliko lep da ja Vama ne mogu da opišem, ima miris kao i svi drugi preparati za kosu od Avona. Nisam neki stručnjak za mirise, ali meni miriše na malinu.

Moje mišljenje

Ovaj sprej stavljam na mokru kosu kada znam da ću da je feniram i peglam. Dobre rezultate daje prilikom zaštite jer mi se kosa manje ostećuje.
Jedini problem koji sam imala sa ovim sprejom je to da mi je malo isušio krajeve, ali oni su bili i onako za šišanje. Posle šišanja nisam imala problem, da li je bilo do mojih krajeva ili dok mi se kosa nije privikla na ovaj sprej ne mogu tačno da utvrdim.
U svakom slučaju ja sam sada zadovoljna sa ovim sprejom i naručila sam novi jer je moj pri kraju.

Dobre strane
-kvatilet
-zaštita
-miris 
-cena  

Loše strane
-NEMA

Ocena 9/10
Samo zato što sam imala taj problem na početku, ostalo mi je sve OK.

Cena 
U katalogu koji važi od 14.04. je po ceni od 199 dinara (1,5€). Cena ovako mu je 350 dinara (3€).Nagradna igra traje do 14.04. ko želi može da se prijavi OVDE.


Da li ste probale ovaj sprej i kako Vam se pokazao? Da li ste zadovljne?
Pišite mi u komentarima......Hvala što me pratite......Vaša Silvi :*

You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

K&P

Instagram

Blogfeednews