Mixa Micellar Water

April 13, 2016

Mixa micelarna voda 



Drage moje, pre svega želim da Vam kažem par reči o micelarnim vodama i nezi lica.

Mnogi su se zapitali, šta je to micelarna voda? Za nju se zna odavno, a od kad se pojavila na tržištu ima je sve više u prodaji, i to u mnogim kolekcijama najpopularnijih i manje popularnih kozmetičkih brendova.

Ovo je jedan od najnovijih trendova kozmetičke indrustrije u kolekciji za skidanje šminke.
U sastav micelarne vode ulazi u glavnom voda, neki glikol (za bolje rastvaranje šminke i vlažnosti) jači rastvarači ili surfektant, konzervans ili prezervativ.

Sad kad sam napisala nešto više o micelarnim vodama, želim da Vam kažem zašto su toliko bitne.
Pre svega, jedino bitno je da NIKAKO ne idete da SPAVATE SA ŠMINKOM
Mnogo bakterija i prljavštine se skuplja na licu tokom dana, ako imate puder i ne skinete to sa lica, Vama se automacki poremeti disanje Vaše kože i dolazi do zatvaranja pora i taloženja. Prilikom svega toga može da se pojavi VELIKI problem sa aknama i bubuljicama. 

Današnja tema je Mixa Micellar Water  Anti- dryness pH 5.5 

Šta kaže proizvođač

Micelarna voda protiv isušivanja kože.
Ovo je idealan proizvod za skidanje šminke za osetljivu kožu. Jedinstvena formula sadrži micelarne čestice koje efikasno otklanjaju šminku i nečistoće sa kože, bez potrebe za trljanjem. Nežno skidanje šminke sa lica i očiju u samo jednom potezu. Sa fiziološkim pH 5.5 poput kože, ova micelarna voda ne narušava zaštitnu barijeru kože. Obogaćena hidrirajućim glicerinom, umiruje kožu i štiti od isušivanja.
+ EFIKASNOST
Micelarni rastvor koji poput magneta otklanja nečistoće. Hidrirajući glicerin.
- RIZIK OD ALERGIJA
Formulisano da umanji rizik od alergija. Tolerancija testirana na osetljivoj koži: na licu i očima.

BEZ PARABENA - BEZ ALKOHOLA
Rezultat: Šminka je efikasno uklonjena sa lica i očiju. Koža je hidrirana, a njena osetljiva priroda je u potpunosti ispoštovana. Za osetljivu i suvu kožu. Nanesite pamučnim tuferom na lice i oči. Ne ispira se.


Sastav
AQUA / WATHER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDITA, PANTHENOL, PEG-60 HYDROGENATED, CASTOR OIL, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL, BIGUANIDE, PARFUM / FRAGRANCE.

O proizvodu

Ova micelarna voda za osetljivu kožu dolazi u plastičnoj bočici od 400ml. Micelarna voda je vrlo blaga, ne peče predeo oko očiju, ne izaziva iritacije ili crvenilo, prijatnog osvežavajućeg mirisa je.

Moje mišljenje 

Napokon, smo došli i do ovog bitnog dela. Ova voda mi je bukvalno spasila lice od akni, bubuljica i crvenila. Umiruje lice i zato je ja nanosim i tokom dana kada nemam šmniku. Svako veče posle umivanja i tolnika ja pređem sa micelarnom vodom lice. Od kad je koristim moja koža lica je oživela i više nije problematična. Ovo mi je druga bočica ove vode i prezadovoljna sam ovim proizvodom. Nije toliko čudotvorna ali sam uz nju dodala par sitnica da bi moje lice izgledalo savršeno.

Ocena 10/10
Ne peče me u predelu oko očiju, lepo skida i vodootpornu šminku, umanjuje crvenilo, jako dobro čisti lice, nakon nanošenja stvara zažtitni fil na koži.
Ovu micelarnu vodu bukvalno OBOŽAVAM.

Cena

Cena ove Mixa micelarne vode je 460 dinara (4€). Može da se nabavi u Rodi, Dmu i Lilyu.


Drago mi je što sam mogla nešto više da  kažem o micelarnoj vodi i koliko je bitna u dnevnoj rutini.

Da li je i Vi koristite? Koji brend Vam se pokazao kao najbolji? Pišite mi u komentarima.


Hvala što me pratite........


You Might Also Like

6 comments

  1. Meni je malo isusivala lice, ali sam je u principu obozavala! Odlicna je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja u principu svaki drugi dan mazem lice sa pantenolom pa nisam primetila :*

      Delete
  2. Preporučila bih ti da probaš još jednu njihovu micelarku, a to je Mixa Anti-Imperfection (sa zelenim čepom). Namenjena je kombinovanoj i masnoj koži pa će ti rešiti eventualne probleme sa bubuljicama, a sasvim lepo hidrira kožu. Pritom joj je i miris divan! :)
    Pisaću o njoj skoro pa možeš da vidiš da li bi ti odgovarala, pošto mislim da nam se koža lica slično ponaša. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, ja imam normalnu kozu sa malo masnom T zonom. U svakom slucaju procitacu recenziju tvoju :) kad sam kupovala nisam videla da ima ta sa plavim cepom jer bih sigurno onda uzela da probam :*

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews