My current face care

May 26, 2016

Moja trenutna nega lica


Lepotice moje, znam da sam Vas smorila sa ovim uzastopnim recenzijama ali nemojte da brinete jer ih ubuduće neće biti tako često.

Za danas imam par proizvoda, koje koristim uglavnom svakodnevno a to su:

  • Mixa micelarna voda ( recenzija OVDE )
  • Avon ružina voda
  • Pantenol
  • Tuferi
  • Balea Aqua krema ( recenzija OVDE )
  • Labello
  • Dove ili Bebi sapun 

Pa da krenemo.

Imala sam dosta problema sa pubertetskim bubuljicama i nikako nisam mogla da nađem odgovarajuće proizvode za lice.
U jednom trenutku sam krenula da koristim Mixa mixelarnu vodu i Pantenol svako drugo veče, kao noćnu kremu. Lice mi se mnogo pročistilo ali naravno ne preko noći nego tek za nekih 2-3 meseca. Videla sam da mi se crvenilo polako smanjuje i sve to sam prepisivala Pantenolu, koji je vratio moju dehidriranu kožu u život. Bebi sapun ili Dove sam koristila uvek jer sam prosto smatrala da je to normalno.
Avon ružina vodica se priključila mom 'timu' tek pre nekih 2 meseca i nju koristim stvarno jako retko, možda 2 puta nedeljno jer obavlja sličan posao kao Mixa.
Balea dnevna krem mi je obavezna preko dana zbog hidratacije i SPF fakra koji me štiti od sunca.



Nije sve stvar nege, najveća tajna je u konzumiranju 2 litre vode dnevno i manje šminkanja. Već nekih godinu i po dana pokušavam da smanji šminkanje na minimum i u tome i uspevam jer se šminkam jednom do dva puta nedeljno.
Labelo sam navela u tekstu jer je isto tako bitan u mojoj rutini, sa njim idem da spavan jer uvek želim da mi usne izgledaju hidrirano.



Nadam se da ste naučile nešto novo i da ću pomoći svim devojkama koje su trenutno u pubertetu. Ja sam prenela samo moje iskustvo i šta je odgovarano tj. još uvek odgovara mojoj koži, ali takođe ne mora da znači da će i Vašoj.

Pišite mi u komentarima koji su Vaši proizvodi za negu lica preko dana i preko noći....

Hvala što me pratite..... :*


You Might Also Like

11 comments

  1. Trenutno koristim Garnier micelarnu za osetljivu kožu i Eucerin 3 in 1 (Mixa je takođe odlična i planiram da je opet kupim kad ove dve potrošim), Bioten gel za umivanje za osetljivu kožu, LRP Effaclar Duo +, Eucerin Dermopurifyer hidratantna dnevna krema i Bioten Genovate okoloočna krema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicni proizvodi, bioten planiram da probam :)

      Delete
    2. Obavezno probaj. Imaju odlične proizvode po povoljnoj ceni. Koristim i njihov piling, a nedavno sam potrošila i serum Bioten Genovate.

      Delete
  2. Ružinu vodicu obožavam. Bila sam skeptična prilikom kupovine, jer mi je koža osetljiva. Međutim, baš mi prija. Pantenol mi baš masti kožu, od ovog proizvođača. Ranije sam drugi koristila, ali se ne sećam ko je proizvodio i super mi je bio. A Dove isušuje lice meni baš. Moja osetljiva koža i ja :/ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je osetljiva koza ali ovi proizvodi mi strasno prijaju..a pantenol mi uopste ne masti lice iako imam masnu T zonu :/ zao mi je sto ti ne odgovara

      Delete
  3. Skroz se slažem za manje šminkanja i uzimanje više vode... Znači ova ružina vodica je slično kao micelarna? Ne treba mi oba? :) Super tekst :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razlika je jedino u mirisu i nista vise, mrni radi apsolutno isti posao kao i Mixa :) hvala ti draga Kristina za pohvale :*

      Delete
  4. Nekada sam pri rutini nege lica koristila ovaj Dove sapun i jako mi je prijao, takodje sam koristila i Balea Aqua kremu, i ona mi je odgovarala jer je blaga i ne opterećuje kožu. Pantenol je takodje odlična stvarčica koju uvek imam kod sebe, koristim u razne svhe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katarina drago mi je da ti vecina ovih stvarcica prija :) :*

      Delete
  5. Pantenol je odlicna stvar za lice! Odlican post Silvi. Meni jedino ovaj Dove sapun jako isusi lice, ja ne mogu da se umivam njime. Vise mi odgovara onaj Merim Krusevac Bebi sapun. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni odgovara i jedan i drugi, nekad koristim ovaj a nekad onaj :* hvala ti draga moja :) drago mi je da i tebi prija pantenol ;)

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews