FARMASI Make-up Remover

July 19, 2016

Vlažne maramice za skidanje šminke


Drage moje, znate da sam od Madamme Farmasi Olga dobila jedan divan paketić i da sam tad krenula da testiram proizvode. E pa danas ću da vam pišem o vlažnim maramicama kao što vidite u naslovu. Htela sam da uradim zajedno recenzije ali za puder mi treba mnogo više vremena za testiranje.

O Farmasi kompaniji
Davne 1946. Dr. Cevdet Tuna osniva firmu TAN HEALTH COSMETICS za proizvodnju lekova i uvoz hemijskih sirovina.

1985. osniva i ALIZE COSMETICS koja ulazi na tržište s proizvodnjom mirisa i proizvodima za negu kože.
1997. dolazi do spajanja sa TAN HEALTH COSMETICS te se 2003. menja naziv kompanije u TANALIZE, danas poznata kao jedan od najvećih proizvodjača u sektoru kozmetike u Istambulu.

2010. TANALIZA KOZMETIKA A.S ISTANBUL pokreće brend FARMASI.
FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, te proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fanrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, svakodnevno brine o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste. Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradljivi, FARMASI proizvodi se ne testiraju na životinjama, te su odobreni od strane svetskih poznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

Posle kratkog uvoda mogu da se 'bacim' na pisanje o vlažnim maramicama i o mojim iskrenim utiscina.

Šta kaže proizvodjač

Vlažne maramice za skidanje šminke sa mineralnim kompleksom, za sve tipove kože.
Obogaćene mineralnim kompleksom koji sadrži kalcijum, magnezijum, bakar i cink, dubinski čiste pore, uklanjaju tragove šminke i suvišnu masnoću. Efikasno odstranjuje i vodootporni make up. Ne iritiraju kožu zagvaljujući jedinstveno mekoj teksturi.



O proizvodu

Dolaze u crnom pakovanju u kojem se nalazi 13 maramica. Miris je veoma blag, cvetni.

Sastav



Moje mišljenje

Ove maramice su me kupile svojom mekoćom i mirisom. Lepo skidaju šminku i ne iritiraju predeo oko očiju. Ja sam skidala vodootpornu šminku i nema onog razmazivanja po licu, sve ostaje na maramicama. Jedna maramica mi je bila sasvim dovojna da skinem svu šminku. Kvalitet je stvarno na zavidnim nivou. Nisam do sad probala ovako dobre vlažne maramice sa kojima i full make up skinete za 2-3 minuta.

Cena

Cena ovih maramima u trenutnom katalogu je 120 RSD (1€).
Katakog važi do 31.7. i ugrabite priliku kako biste uživale u njima.
Možete da ih poručite kod vaših Farmasi dama, a ako je još nemate ja vam predlažem Olgu.
Njenu stranicu posetite OVDE.

Ove maramice mi se svidjaju i od sad ću da se potrudim da samo njih koristim. Ako budu na sniženju sigurno ću da poručim 2-3 pakovanja kako bih imala zalihe. Sve moje preporuke.


Da li ste probale ove maramice i kakvi su vaši utisci?!


Hvala što me pratite.... 💋



You Might Also Like

6 comments

  1. Nisam jos probala ali svakako planiram.Iskreno da kazem ove koje vec koriatim su mi dosadile.Sigurno cu ih poriciti.LP
    Posjeti i moj blog nova sam ❤

    ReplyDelete
  2. zvuče vrlo zanimljivo :) ja sam slučajno u jednom dućanu kod nas naišla na farmasi lakove, ali inače nam je ovaj brend nedostupan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam ali verovatno postoji neko ko prodaje,ovo je kataloska prodaja..nema ga u drogerijama :( ja sam odusevljena maramicama 😊

      Delete
  3. Nisam ih nikada probala, ali fenomanalno mi izgledaju, a jos su i jako jeftine, tako da cu svakako naruciti. :)

    Moja Svastarica

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews