FARMASI True color lipstick

July 28, 2016

Farmasi ruž za usne



E drage moje, ostalo je još da objavim ovu recenziju Farmasi proizvoda do nove ture. Imam veoma pozitivne utiske o Farmasi kozmetici i tri proizvoda su mi bila dovoljna kako bih se u to uverila. A sad da vam kažem nešto više.

O Farmasi kompaniji
Davne 1946. Dr. Cevdet Tuna osniva firmu TAN HEALTH COSMETICS za proizvodnju lekova i uvoz hemijskih sirovina.

1985. osniva i ALIZE COSMETICS koja ulazi na tržište s proizvodnjom mirisa i proizvodima za negu kože.
1997. dolazi do spajanja sa TAN HEALTH COSMETICS te se 2003. menja naziv kompanije u TANALIZE, danas poznata kao jedan od najvećih proizvodjača u sektoru kozmetike u Istambulu.

2010. TANALIZA KOZMETIKA A.S ISTANBUL pokreće brend FARMASI.
FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, te proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fanrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, svakodnevno brine o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste. Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradljivi, FARMASI proizvodi se ne testiraju na životinjama, te su odobreni od strane svetskih poznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.


Šta kaže proizvđjač

Nova, poboljšana formula koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja. Proverite zašto je ovo naš najprodavaniji ruž!

Isecak iz kataloga


Sastav



O ružu

Ovaj ruž dolazi u crnom plastičnom pakovanju sa metalnim delom u sredini. Ovaj što ja imam je bila akcijska verzija i zato je u žutom plaštičnom pakovanju sa providnim čepom na kojem piše Let's Makeup. Ova True Color kolekcija ima 45 nijansi ruževa. Moja nijansa je 45.

Moje mišljenje

Ovaj ruž je kremast taman koliko treba, nije onako jako da se topi na usnama dok ga nanosite. Jako je pigmentovan i njegova završnica je sjajna. Dugotrajan je i na usnama se zadržava jako dugo, sigurno 4h ako ne jedete i ne pijete. U suprotnom vam treba mala popravka. Meni se sviđa jer i jedan potez preko usana je dovoljan kako bih postigla željani izgled. Ova nijansa je tamno crvena odnosno bordo. Trenutno jedna od boja u trendu.

Izgleda vrlo elegantno, i više mi je za večernji izlazak i za svečanije prilike. Druge svetlije nijanse bih  sigurno koristila za svaki dan. I sad definitivno znam zašto je ova kolekcija najprodavanija. Zaslužuje pažnju.

Svoč na ruci
Na usnama izgleda ovako


Cena

Cena ovog ruža je 395 RSD (3€) u trenutnom katalogu.
A možete da ga poručite kod Olge, na njenoj FB stranici OVDE.

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

11 comments

  1. Odlicna recenzija. A ti si draga prelepa i super ti stoji nijansa ruza :) <3

    ReplyDelete
  2. Slazem se sa Tamarom, prelepo ti stoji ova nijansa. Misljenje o ruzu delim. Imam jedan ovakav, neka nijansa tamnoljubicaste, zadovoljna sam njime vrlo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jeco ❤️ Meni se isto svidja ta kamba ljubicasta nijansa..totalno sam poludela za ovim tamnim karminima :)

      Delete
  3. Prelep je! A i divno ti stoji.

    ReplyDelete
  4. Odlican make up, a ruz ti savrseno pristaje!!!

    ReplyDelete
  5. Kako je lijep , nisam potrefila ovu nijansu iako cesto narucujem iz farmasijabas imaju dobre kozmetike :)

    Charming Coco

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam bas zadovoljna sa njihovom kozmetikom,tj. proizvodima koje sam do sad probala :)

      Delete
  6. Nijansa ruza je predivna , imam slicnu iz Avona , ali nazalost nemam u blizini lady iz farmasija tako da i nemam puno kozmetike iz farmasija , nesto malo sto sam davno imala priliku naruciti 💋💚😄

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews