July favorites

July 31, 2016

Julski Favoriti



Iiii evo me drage moje sa novim postom. Prebrzo je prošao i ovaj mesec i moje raspoloženje je sve bolje. Radujem se svakom novom danu jer isprobavam razne proizvode i oduševljavam se koliko ima dobrih proizvoda na našem tržištu. Pa da vam predstavim koji su mi ovog meseca bili favoriti.


Prvi favorit ovog meseca je definitivno Subrina keratinska pena. Lep i dugotrajan miris su prednost ove pene ali to nije sve, takodje odlično drži moju kosu ravnom do narednog pranja. Daje joj dodatni volumen i moja kosa sa ovom penom nece da se ukovrdza od vlage.
Recenziju pogledajte OVDE.



Sledeci favorit je Burra micelarna voda, ova voda mi je bila prvo vrlo čudna zbog svog specifičnog mirisa. Navikla sam se na njega, lepo radi posao, ne iritira predeo oko očiju i nisu mi se pojavili nikakvi problemi. Zadovoljna sam i dugo ćemo da se družimo jer se sporo troši.
Recenziju pogledajte OVDE.



I naredni proizvodi su testeri; Marrakesh Arganovo ulje koje savršeno miriše i ostavlja kosu nežnom i glatkom. Može da se nanosi i na mokru i na suvu kosu. Kosa posle njega je glatka i sjajna što ja obožavam.
Recenziju pogledajte OVDE.

Naravno, kao drugi favoriti su testeri od Burre. Njihova More sun kolekcija, kreme koje su mi se posebno svidele su sa mirisom čokolade i šargarepe. Od njih sam odmah dobila boju i nisam pocrvenela. Namazala sam prednji deo i samo ramena kako me ne bi peklo kad se vratim kuci. Tako je i bilo, a ledja koja nisam namazala su me dosta pekla. Savetujem vam da koristite kreme sa SPF faktorom kako biste zastitile kožu. Meni nije toliko bitna boja ali nega i zastita da. I samo za kraj da kažem da sam mazala kremu i na lice i da mi nije izazvala iritaciju.



Sada prelazim na favorite dekorativne kozmetike.

Prvi favorit je Golden Rose matt karmin u nijansi 14. Ovo je jedna tamnija nude nijansa sa crvenim podtonom. Kad se nanese na usne on je smedj-bordo. Ali nije jaka boja. Baš sam ga nosila ovog meseca jer sam uglavnom imala nude mekaup na očima, i sa njim sam se 'dopunila'.

Sledeći favorit je Essence make me brow. Ovaj gel nije ništa posebno ali mi je držao senku i obrve na mestu tokom paklenih dana. Kada se nanese samo on obrve su za nijansu tamnije i lepo ih raščešlja da izgledaju savršeno i bez rupica.
Recenzija je OVDE.



I poslednji favorit ovog meseca je NYX white senka u prahu ili pigment, kako ko zove. Sa ovim pigmentom sam baš zadovoljna, koristim ga u uglu oka i ispod obrve. On toliko dobro izgleda da ja vama ne mogu da opišem. Svaki put se zaljubim iznova u njegovu 'moć'. Idealan je za letnje dane jer izgleda još bolje na dnevnom svetlu kada se prelamaju zraci. Mislim da će da bude i godišnji favorit, toliko sam oduševljena.
Recenzija je OVDE.


Koji su vaši favoriti ovog meseca?


Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

10 comments

  1. Nokti su ti prelepi!
    Moji favoriti su: Nyx Suede tečni ruž u nijansi Soft Spoken, Subrina Phi šampon za farbanu kosu, Oriflame korektor u stiku sa čajnim drvetom i Aura Correct me korektor :)
    Moraću da probam ovaj Essence gel make me brow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicni favoriti Jovana :) Aura Correct mi obozavam,korektor bez mane 💋

      Delete
  2. Odlični favoriti! Jako mi se sviđa ruž, nijansa je predivna. I moram reći, znam da je ovako random, ali jako mi se sviđaju tvoji nokti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala punoooo ❤️ Bas mi je drago sto se svima svidjaju, trudim se da izgledaju savrseno 💋

      Delete
  3. Odličan post,predivne stvarčice!Ova Nyx senka u prahu deluje baš zanimljivo,kao i karmin...boja je prelepa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Nyx pigmentima sam odusevljena,ali ova bela mi je najlepsa 😊

      Delete
  4. I ja volim GR ruževe, Essence za obrve sam imala, isto sam bila zadovoljna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za svaki dan su mi GR idealni :) i ja sam zadovoljna..nista posebno ali opet doprinosi izgledu ❤️

      Delete
  5. Favoriti divni, noktici jos divniji! <3

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews