FARMASI fixer spray

August 24, 2016

Farmasi fiksator



Probala sam jedan fiksator pre ovog i apsolutno nisam bila zadovoljna. U nekim od narednih postova ću Vam pisati i zašto. Mnogo toga mora da se poklopi kako bi mi fiksator odgovarao. Prvo i najvažnije mi je da on nema miris laka.
 A sad da Vam prenesem moje utiske.

Šta kaže proizvođač

Time Locker - Sprej za fiksiranje šminke, 115ml

Time Locker setting spray fiksira i osvežava make up, značajno produžuje njegovu trajnost i sprečava razmazivanje. Formira visokorezistentni sloj na licu koji se brzo suši, ne ostavljajući osećaj težine i zatezanja što ga čini vrlo ugodnim čak i za celodnevno nanošenje. Lagana formula, ne lepi se za kožu, a pruža dugotrajan izgled tek našminkanog lica.
Upotreba: Za fiksiranje make upa raspršite 2-4 puta sa udaljenosti od 20 do 25 cm. Prilikom nanošenja spreja oči držati zatvorene. Za osvežavanje šminke, raspršite po potrebi nekoliko puta dnevno.



Sastav
Aqua (Water), Acrylates, Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylgycerin.



O fiksatoru

Fiksator dolazi u beloj bočici od 115ml sa pumpicom. Na pakovanju je privlačan natpis, elegantno i lepo za oko.

Moje iskustvo

Fiksator sam koristila svega 7-10 puta i morala sam da podelim moje utiske sa Vama. Posle šminkanja nanela sam fiksator i očarao me je. Prosli fiksator me je zatezao i uzasno smrdeo na lak, što me je jako nerviralo i bile su bačene pare. Ovaj fiksator lepo miriše kad se nanese na lice, ne zateže kožu i obrve i trepavice se ne zalepe. Mene je ovaj fiksator osvežio i imala sam utisak da sam nanela termalnu vodu. E sad dejstvo ovog fiksatora, pošto matiram lice uvek mi ostaje onako 'praškasto' nekih 20-30 minuta. Sa ovim fiksatorom mi se sve izjednačilo sa kožom posle par minuta i to mi je baš privuklo pažnju. Kada su oči u pitanju ništa mi nije 'mrdnulo'. Imam generalno problem sa masnom T-zonom i ništa mi ne pomaže. Ali posle isteka dejstva fiksatora dovoljno je da se matiram i opet osvežim i fiksiram lice. Drži mi 4-5h.



Cena

Cena ovog proizvoda je trenutno 365 RSD (3€) i požurite da ga naručite jer mislim da će samo u ovom katalogu biti toliko.
Ako želite da poručite Farmasi proizvode možete to da odradite kod Olge. OVDE možete da je kontaktirate.

Generalno sam zadovoljna ovim fiksatorom. Nije LAK nego FIKSATOR i to je ono što ja tražim od proizvoda. Naravno nikom ne može da stoji šminka 8h i da izgleda kao kad ste se sad našminkali. Ovaj fiksator mogu da koriste svi, tip kože nije određen. Pri nanošenju ima dejstvo termalne vode a posle par minuta je izuzetna završnica.

Ovo je novi proizvod u katalogu.


Hvala svima što me pratite.... :*


You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews