She compact powder

August 16, 2016

She kompaktni puder



I drage moje za danas sam pripremila recenziju, radi se o jednom She proizvodu. To je Dm marka i veoma su povoljni svi njihovi proizvodi. O paletici od četiri senke sam već pisala i nisam imala pozitivne utiske. A o ovom puderu ću pričati u nastavku.





O puderu

Komapaktni puder dolazi u beloj kutijici od 9g sa providnim poklopcem.
Nijansa mog pudera je 167/403.



Moji utisci

Čitajući razne postove i lepim komentarima za ovaj proizvod, odlučila sam da ga uzmem. Ovaj puder sam koristila neko vreme kao bronzer, mada tamo gde sam čitala post devojka je rekla da ga koristi za konture. Meni ovo nije odgovaralo za konture jer mi trebaju dosta tamnije i hladnije nijanse. Puder je slabo pigmentovan i namenjen je za setovanje tečnog pudera. Meni je ova nijansa tamnija ali sam ga testirala i tako. Ok mi je, ništa posebno mi nije radio sem što mi je matirao lice. Ovaj puder ima u sebi narandžastu boju tj. podton tako da ta boja blago ostaje i na licu. Rekla bih da je ovaj puder namenjen baš mladoj koži (od 14 godina pa do nekih 18 godina) jer je vrlo lagan i ne oseća se na licu. Pigmentacija mu je slaba i kao bronzer na mladoj koži izgledao bi lepo. Meni trenutno ne odgovara a i promenila sam ga mnogo kvalitetnijim proizvodom, koji je idealan za konture mog lica.
Tako da svim devojčicama-devojkama preporučujem ovaj proizvod jer sam sigurna da će vam odgovarati, a i zbog slabe pigmentacije je dobar za početnike.

Svočevi na ruci se ne vide pa sam slikala puder na četkici.

Cena

Cena ovog kompaktnog pudera je 350 RSD (3€) u DMu.


Mislim da je She kozmetika uglavnom bazirana na tu godišnju dob, jer meni za sad nisu odgovarali njihovi proizvodi. Ili možda ja tražim previše za tu cenu. Ali Essence koji je u rangu sa She kozmetikom ima mnogo bolje i kvalitetnije proizvode.


Pišite mi da li ste koristili nešto od She brenda i kakvi su vaši utisci.


Hvala što me pratite...💋


You Might Also Like

6 comments

  1. Da , probala sam She dezodoranse , a najbolji mi je She is sexy :)
    Ustvari da li na taj brend mislis :) ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ali generalno na kozmetiku tj dekorativu. 😊

      Delete
  2. She parfemi i She sminka nije od istog proizvođača. Imala sam She sjaj za usne i los je...previse tecan a susi usta lepljiv i mirisao na vanilu a posle par meseci iscezao miris. Zanas starije nije ovaj brend. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na infirmaciji, nisam znala da li jeste ili nije. Nisam bila sigurna. Davno sam koristila She parfeme. Stvarno ne znam sta je sa proizvodima ali bilo sta sto sam probala mi nije odgovaralo 😁😘

      Delete
  3. O kako mi je drago da vidim moje (devojačko) prezime na nekom blogu!! :D Odličan post, super recenzija.
    Ako želiš, možemo da zapratimo jedna drugu, javi mi na mom blogu da bih ti uzvratila! )
    Vesna - Home Chic Club
    https://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Vesna. Svakako da cu da te zapratim 😊

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews