Zaful Wishlist | Zaful lista želja

September 19, 2016

Lista želja sa Zaful sajta



Danas je prelep dan za mene, iako pada ceo dan kiša meni je osmeh na licu jer sam uspela da sklopim dogovor za još jednu saradnju, ovog puta sa Zaful sajtom.

Na Zaful sajtu prvo kad sam usla sam videla lepo raspoređene stvari po kategorijama haljina za razne prilike, majice, pantalone, helanke, narukvice, ogrlice, cipele. Stvarno raznolika ponuda, a onda su me očarali i mali Pokemoni koji iskaču tokom kupovine. Nešto više o njima možete da vidite OVDE  . Takođe, možete da ih skupljate i da ih prodajete i tako da zaradite koji dolar više za kupovinu.

A sad da Vam pokažem šta mi se to svidelo na njihovom sajtu.

Prvo jedna prelepa košuljica koja može da se nosi za posao, uglavnom ne nosim toliko elegantne stvari ali uz farmerke će savršeno da se slaže. Dopala mi se boja i kako izgleda na slici.
Detalje možete da pronađete OVDE.



Sledeća stvarčica koja mi se baš jako svidela je torbica. Navikla sam na ogromne i crne torbe ali kad krenem u grad uvek mi fali neka mini torba. Nadam se da će ova da  bude savršena za sve dnevne obaveze.
Detalje možete da pronađete OVDE



Svet je totalno poludeo za ovim vrećama, pa sam i ja iskoristila priliku da Vam pokažem koliko su lepe i pristupačne. Bliže nam se hladniji dani i mislim da bi svakoj od nas dobro došla ova vreća. Knjiga, čaj i tople noge :) sve sto treba jednoj ženi za odmor.
Sve detalje možete da vidite OVDE


Nadam se da su i Vama lepe stvarni koliko i meni. Nadam se da će da bude još mnogo wishlisti sa sajta Zaful. Ne znam šta bih pre naručila koliko lepih stvari ima. Biće prilike! A sad je vreme da črkam paket da stigne na moju adresu.

Koja stvarčica je Vama najlepša?

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

12 comments

  1. Odusevljena sam torbicom. A ovaj rep od vrece izgleda tako toplo i savrseno! 😊

    ReplyDelete
  2. Košulja..Volim košulje i imam ih dosta.Pogodne su za razne kombinacije :)

    ReplyDelete
  3. Krata lista, ali vrlo lepa i vrlo sadržajna.. Ova košulja i nije baš po mom ukusu ali se moze kombinovati lepo, uz razlicite stvari tako da zasto da ne. Torba je pun pogodak, vrlo atraktivna, svedena a opet nimalo monotona, jos je boja vrlo prikladna za sve autfitove. Vrećica jako simpaticna, tako da sve u svemu, jako dobar post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Torbica je fenomenalna! Odlican izbor! ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi svidja draga moja 💖💋

      Delete
  5. Kad sam prvi put videla ove vrece pitala sam se zasto bi to nekome trebalo xD Al kad bolje razmislim veoma je korisno zimi, mozda i uzmem neku :D

    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se uvek osecam kao da sam kockica leda tako da mi je bas interesantno ❤️💋

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews