Favourite fall nailpolishes

November 09, 2016

Omiljeni jesenji lakoviDrage moje,
Odlučila sam malo da se pozabavim bojama i predstavim Vam prvo, moje lakove koji će se naći u mojoj nedeljnoj rutini. Totalno moderne, tamnije nijanse tokom ovih jesenjih dana možete videti u nastavku.

Nijanse koja bi svaka od nas verovotno želela da poseduje su upravo ove o kojima ću pisati.Malena (6) - tama ljubičasta- pink boja. Jako dugotrajan lak, nekada mi stoji dve i po nedelje.

Malena (25) - tamna crvena (trula višnja) je boja koja će uvek biti u modi. Tako da je morate imati. Ova boja mi stoji oko nedelju i po dana.

Golden Rose wow (57) - bordo šimerasta nijansa, kod njega mi se sviđa što se brzo suši i idealan je za svaki dan i za svečanije prilike. On mi stoji oko dve nedelje na noktima.

A sad nešto za dame koje vole jače boje.
Ovu kolekciju Rimmel lakova ne možete da nađete na našem tržištu, ali ako idete u inostranstvo preporučujem Vam da ugrabite neki lak. Oba su mat i jako mi se sviđaju. Totalno su postali moji miljenici.Rimmel (015 Midnight kiss) nijansa kojoj ću se uvek vraćati kako bih ubila rozu i crvenu monotoniju. Ovaj lak mi stoji oko 5 dana.

Rimmel (013 Velvet touch) mat siva nijansa. Nisam neki ljubitelj ovakvih nijansi ali nekad mi baš dođe da ovako namažem nokte. Ako ste više sportski tip i volite tamnije nijanse morate da ga imate u svojoj kolekciji.Pišite mi koji su Vaši omiljeni lakovi za jesen, pa se možda i taj nađe u mojoj kolekciji.

Hvala što me pratite...💋

You Might Also Like

4 comments

 1. Divne nijanse pogotovo ove dvije matt.

  Maggie's Blog

  ReplyDelete
 2. Imaš prelepe nokte - oblik, dužina, sve! *-*
  Lakovi su vrh, pogotovo mat. :)

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews