Favorites 2016

December 29, 2016

Godišnji favoriti - preparativa

Ovaj post sam podelila u dva dela, na dekorativu i preparativu jer stvarno imam dosta favorita. Post o dekorativi ste već imali priliku da vidite, a ako niste pogledajte ga OVDE . U ovom postu nešto više možete saznati ipak o mojoj koži, kosu i lakovima koji su mi obeležili ovih 365 dana.


Lice

Coco Detox maska (POST)
Maska koja mi je pomogla i umirila moje lice tj. smanjila crvenilo i upalne procese. Takođe sam zadovoljna pilingom koji sledi posle skidanja iste. Iako do ove godine nisam koristila nijednu masku, ove godine sam probala baš dosta. Bilo je raznih proizvođjača i namena ali ova me je kupila.


Bioten tonik za normalnu/kombinovanu kožu (POST )
Za bioten proizvode sam uglavnom čula samo pozitivne komentare, što me je privuklo da probam ovaj brend. Sa njima sam ostvarila jednu lepu saradnju i ovim putem im se zahvaljujem. Sve proizvode koje sam testirala su mi odgovarali a najviše ovaj tonik. "Pijem" ovaj proizvod, koristim ga svako jutro i veče. Miris je pre savršen, ostavlja moju kožu blistavom i mekom. Donekle je zadužen i za hidrataciju.


Bocassy serum (POST)
Proizvod od kojeg sam očekivala previše zbog njegove cene u potpunosti je opravdao to. Koristim ga svakodnevno nekih pet meseci, mogu da kažem da je rešio 80% problema na mom licu. Prvo je očistio akne i bubuljice, a zatim se pobrinuo za proširene pore, crvenilo i hidrataciju. Moja koža je mlada i problematična, još uvek divljaju hormoni iako sam odavno "izašla" iz perioda puberteta. Mislim da nema osobe kojoj ne bi odgovarao jer je veoma lagan i napravljem od 100% prirodnih sastojaka. Svakako ako imate potrebu za ovakvim proizvodom imate moje preporuke.


Ruke

Ziaja krema za ruke - kašmir (POST)
Za ovu kremu ću biti kratka. Pruža mi fenomenalnu hidrataciju, upija se u roku od dva mituta a miris je božanstven. Probaću i ostale kreme iz ove kolekcije, a na ovu bih se pretplatila doživotno.


Avon gel shine lakovi (POST)
Avon ima par kolekcija lakova ali ja sam probala ovu sa gel efektom. Uzela sam prvo svetlo plavu nijansu i ona je oduševila mene i sve ljude oko mene. Letos su me non stop pitali koji mi je to lak. Ako ste neko ko ima kolekciju, njega morate da imate. Kod ove kolekcije mi se svideo gel finiš, dugotrajnost od 12 dana i sjajna pigmentacija. Za kratke nokte je dovoljan jedan sloj, dok je za moje baš duge potrebno dva sloja. Malo se sporije suše ali u tome mi je pomagao Avon sprej za brzo sušenje.


Kosa

Subrina keratinska pena (POST)
Ove godine nisam "mučila" kosu i nisam koristila agresivne preparate. Moj pomoćnik u stilizovanju kose bio je ovaj proizvod. Uz njega sam dobijala odlične rezultate prilikom feniranja i peglanja. Kosa mi je bila ravna sve do narednog pranja a mirise pene se zadržavao nekoliko sati.



To bi bilo sve za ovaj post o favoritima. Klikom na POST u zagradi idete na recenzije proizvoda, gde možete naći sve detalje.

Koji su vaši favoriti za ovu godinu?

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

1 comments

  1. Kupila sam Ziajinu kremu za ruke,ali ne ovu već varijantu sa lipidima i fantastična je, čim odem u dm kupiću i ovu. :-) Bioten mi je takođe u planu. :)

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews