Maybelline push up drama mascara

December 18, 2016



Drage moje,
Pre dosta vremena sam dobila jedan Maybelline set koji sam jako žela, a u setu su se nalazli eyliner, maskara i matt karmin. Danas ću vam nešto više reći o Push up drama maskari.

Ova maskare sa na našem tržištu može pronaći dosta dugo i njena cena je 850 dinara (7€) u Lillyu.
Da li vredi odvojiti ovoliko novca?

Maybelline Push Up Drama maskara za oči predstavlja novi, inovativni proizvod iz Maybelline linije proizvoda za oblikovanje trepavica koji vam omogućava efekat veštačkih trepavica na vašim očima!
Njena specijalno dizajnirana četkica omogućava tako podignute, tako dramatične trepavice.

Ova maskara dolazi u crvenoj, pink tubici (metalik) a u sredini se nalazi crni širi deo gde piše naziv. U ovoj tubici dolazi 9.5ml proizvoda.
Četkica ove maskare je gumena i iglice su jako retke.



Maskara je crna, pigmentovana. Lepo izdužuje trepavice, ali ih lepi i one ne mogu da dobiju volumen. Bukvalo, ova maskara na mojim trepavicama izgleda kao da sam plakala. Što se same strukture tiče ona je dugotrajna ceo dan i ne trusi se. Dodavanjem dva ili više sloja dobija se samo na pigmentaciji a trepavice su i dalje ulepljene.

Kao što sam i navela gore u tekstu njena cena je prevelika za ovakav kvalitet. Meni lično ne odgovara ali da su iglice gušće možda bi mi i odgovarala. Nažalost ovu maskaru vam ne preporučujem jer ništa specijalno nećete da dobijete.



Bio je ovo kratak post ali mislim da sam rekla sve što je potrebno.
Da li ste probale ovu maskaru i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite...💋



You Might Also Like

6 comments

  1. Nisam je probala ali sudeci koliko sam istrazivala internetom devojke nisu bas odusevljene iz istog razloga kao i ti. Jos tada sam odustala, a sada sam sigurna da je necu kupiti. Super recenzija kao i uvek mila <3 <3

    ReplyDelete
  2. Ja sam verna MaxFactoru sto se tice maskare, ali uvek naravno procitam recenzije pogotovo za Maybelline, jer sam ranije stalno koristila. Mislila sam da je mnogo bolja, jer je prilicno izvikana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj favorit je Essence pink, potrosila sam jedno tri pakovanja sigurno. Za svakodnevnu varijantu koristim i ja Max Factor.

      Delete
  3. Ova maskara mi je toliko loša, da nisam mogla da dočekam da se potroši nego sam je bacila. Čak mi se i trusi. Njihove maskare koristim godinama, pa sam se baš razočarala kad sam ovu probala. Postoje maskare od bukvalno 280 dinara koje su bolje od ove! Ne bih je preporučila...

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews