Aura Correct me vs. Catrice Camouflage

February 27, 2017


Prvi put pišem ovakvu vrstu postova i nadam se da će te uživati.
Po naslovu možete da vidite o čemu se radi, u pitanju je moje mišljenje o dva korektora tj. upoređivanje.



Pošto su ova dva korektora uglavnom najtraženija u cenovnom rangu do 500 dinara, želim da znate koji je po meni bolji i zašto.
Cena Catrica je 460 dinara dok je Aurin 430 dinara. Vrlo mala razlika u ceni ali velika u kvalitetu.

Aura nam dolazi u tubici sa 7ml proizvoda, dok Catrice ima 5ml. Razlikuje se i rok trajanja proizvoda sto je za Auru godinu dana, a Catrice samo 6 meseci.

Na samom početku svog šminkanja uzela sam tečni korektor od Aure, jer Catrica još nije bilo kod nas. Znači, sa ovim korektorom se družim nekih dve godine.
U samom početku sam bila zadovoljna jer mi je pokrivao podočnjake koje sam imala (tad sam imala 20 godina). Takođe mi je bio dobar za prekrivanje nedostataka jer sam imala problematično lice, ali ga i sad volim za te sitne nedostatke. On može da se nosi i bez pudera jer se prelepo stapa sa kožom.
Kada je Catrice kamuflaža u pitanju ona daje potpunu pokrivnu moć, a meni je to trenutno potrebno za podočnjake i flekice.
Sama tekstura je malo teža za lice nego Aurina koja je više na vodenoj bazi.
Aurin korektor ne oksidira i ostaje tačno ta boja koju ste naneli na vaše lice, dok je kod drugog potpuno suprotna situacija. Kada ga nanesem on je dosta svetliji, posle par minuta kada ga utapkam postaje za nijansu tamniji. U početku mi se to nije dopalo i zato smatram da sam ipak trebala da uzmem Catrice u nijansi 010 a ne 020.

Aplikatori su indentični i nemam zamerke. Prijatniji miris ima Catrice, jer je Aurin potpuno neutralan.
Kada nanosim Catrice kamuflažu potrebno mi je svega 2-3 tačkice, dok kod Aure potrošim daleko više proizvoda.

Kada ih uporedim posle nekoliko sati na licu Catrice ima daleko veću ocenu od mene, on je vodootporan i nenormalno dugotrajan. Bukvalno mi stoji 10-12h dok ne skinem šminku. Aurin korektor kreće da se "gubi" posle 8h.
Nijedan mi se nije uvlačio u linijice, po tom pitanju sam prezadovoljna.



Posle sumiranja utisaka želim da vam kažem, da sam trenutno opsednuta Catrice kamuflažom jer mi daje potpunu pokrivnu moć i ostaje na mom licu koliko ja to želim (do skidanja šminke pre spavanja). Nije za hajlajtovanje lica za svaki dan jer je pomalo težak, ali mislim da nema potrebe to da se radi na dnevnom nivou.

Aura nažalost pada u zaborav po mom mišljenju jer je namenjena za devojke kojima ne treba potpuna pokrivna moć, samim tim bih je ja preporučila i mlađim devojkama koje tek kreću sa šminkanjem.

Drage moje, ovog puta je pobedio Catrice korektor ali se nadam da ću možda u skorije vreme pronaći još neki korektor koji će nadmašiti mog trenutnog favorita.

Recenzija Catrice kamuflaže OVDE.
Recenzija Aura korektora OVDE.

Zanima me kakvi su vaši utisci i koji je po vama bolji korektor? 
Pišite mi obavezno.

Hvala što me pratite... 💋

You Might Also Like

6 comments

  1. Odlična recenzija draga! Ovaj Aurin već dugo kotistim i delimično sam zadovoljna a ovaj drugi ću svakako probati čim mi se ukaže prilika! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ReplyDelete
  2. Takođe koristim oba, i podjednako ih volim, svako ima prednosti i nedostatke u odnosu na drugi, ali zajedno su savrsena kombinacija:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se sa tobom da i jedan i drugi imaju nedostatke. Meni trenutno vise odgovara Catrice. Zavolela sam ga. 😊

      Delete
  3. ja vise volim Catrice jer mi je ovo bar deseta tubica ovog proizvoda i stvarno mi odgovara :D ja volim da citam ovakvu vrstu postova, tako da ih cekam jos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice, bice. Haha ja do sad nisam pisala ali mi se svidja kako je ispalo na kraju 😊

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews