Burra BB krema

February 05, 2017

Burra - tonirani krem


Drage moje, godinama nisam koristila bb kreme i ponadala sam se da ću ih opet uvesti u svoju rutinu ali tokom testiranja sam shvatila zašto ih nisam koristila. U nastavku možete da pročitate koji problem konkretno imam.

Namenjena je svim ženama, bez obzira na njihove godine tip i vrstu kože. Burra BB tonirana krema sa SPF 10, je jednostavno i potpuno rešenje za zdrav i blistav izgled kože. Naglašava prirodan izgled lica i pruža blistav ten, prekriva nepravilnosti, smanjuje vidljivost pora, obezbeđuje dubinsku hidrataciju i štiti kožu od štetnih UV zraka i prevremenog starenja.
Formulisana je na bazi inovativnih inkapsuliranih pigmenata- BioGenic Magicolor. Ovi pigmenti se aktiviraju utrljavanjem na površini kože, čime se obezbeđuje savršeno ujednačen ten, bez efekta maske ili težine na licu. Dostupan je u tri nijanse: light, medium i dark.
Burra BB krema je lagane, nemasne teksture. Može da se upotrebljava kao jedina krema, pogodna za sve tipove kože.



Burra tonirana krema dolazi u tubici od 20ml.
Miris je veoma prijatan i blag
Krema je bele boje, a u njoj se nalaze čestice koje kremi daju pigmentaciju.

Sastav:


Tokom prvog susreta sa kremom, nisam bila baš zadovoljna jer sam imala  problematičnu kožu sa flekicama, to je bio deo puberteta (i dalje imam samo flekice).
Ova krema prekriva minimalno, tj. samo izjednači ten. Uvek sam je nanosila prstima jer pri dodiru sa kožom ona dobija boju. Što se tiče boje meni više odgovara light. 
Lako se nanosi, srednje je gustine i nije teška na licu.

Krema je sama po sebi odlična ako tražite minimalno prekrivane. 
Pošto imam mešovitu kožu, prosijam se posle dva sata. Ne uvlači se u pore i sitne linije na licu. Koža mi je izuzetno osetljiva tako da nisam imala nikakve reakcije. 
Proizvođač kaže da hidrira kožu, što je tačno (ali to je minimalna hidratacija).

Pošto meni krema nije toliko odgovarala, prosledila sam je majci. Ona nema zahtevnu kožu, pa joj je krema odgovarala. Bila joj je ceo dan na licu jer nema masnu T-zonu, i matira je puderom u kamenu. Prekrivanje joj ne treba i zadovoljna je sa istom. Koristi je oko mesec dana svakodnevno i već je potrošila.


Krema ima zaštitni faktor SPF 10 i potpuno je prirodna (bez parabena), kao i svu njihovi proizvodi

Cena ove kreme varira od 830 do 920 dinara (8€), zavisi od prodajnog mesta. Može da se kupi u apotekama ili Lillyu.

Sve u svemu moje mišljenje je podeljeno, krema je dobra ali ne ispunjava moje kriterijume jer mi je potrebana daleko veća pokrivna moć, a da koristim korektor pa kremu nema svrhe (nekad to ne dobijem ni od pudera koji imaju potpunu pokrivnu moć). Jednostavno sam shvatila da nije namenjena mom tipu kože iako proizvođač to kaže suprotno.
Po meni ova krema može da odgovara samo suvoj i normalnoj koži, bez većih problema.
Moja majka je zadovoljna ovom kremom. 

Da li ste je probali i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

4 comments

  1. Bas sam razmisljala da li da je probam :) posto I meni treba velika pokrivna moc, onda definitivno ne :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je zao, kvalitet je odlican ali ja bas imam problem sa flekicama. Blago neutralise ali meni to nije dovoljno 😕

      Delete
  2. Cao, dobila sam ovu bb kremu na poklon pa sam ukucala da vidim sta ima na internetu o njoj i nasla tvoj koristan tekst. Ja imam isto masnu Z zonu lica tako da isto sumnjam da ce mi odgovarati ;( koju ti sad kotistis puder/bb kremu za letnji period s tim da imamo isti tip koze. Hvala ti puno na pomoci unapred :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas kad moram koristim Farmasi CC kremu, trenutno mi odgovara nijansa light to medium..Ima pomalo narandžasti pigment ali ukoliko si tamnija i dobro je izblendas, to se nece videti..:) Takodje recenziju mozes da potrazis na blogu ;)

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews