Catrice camouflage concealer

February 01, 2017

Catrice tečni korektor

Od skoro Catrice brend može da se nađe i u Srbiji, to je bio razlog više da probam toliko hvaljeni kamuflažni tečni korektor. Sasvim slučajno sam išla u Borču (u Shoppi) i ugledala njega u DMu na polici. Pošto sam čula da se brzo rasprodaju, odmah sam ga ugrabila, testirala i sad vam pišem utiske.


Tamni krugovi, nepravilnosti i crvenilo sada je stvar prošlosti - tečna kamuflaža nudi optimalnu pokrivenost i negu. Tečnost korektora je veoma pigmentovana, vodootporna i posebno dugotrajana. Jednostavan za korišćenje sa praktičnim aplikator.

Ovaj korektor dolazi u plastičnoj tubici koja sadrži 5ml proizvoda.
Aplikator je sunđerast kao kod većine karmina.
Ima veoma prijatan miris i to mi se baš dopalo.
Može da se nađe u dve nijanse: 010 Porcellain i 020 Light Beige.





Pri biranju proizvoda sam se odlučila za nijansu 020 jer mi je ona delovala dosta svetlije u odnosu na moj ten. Međutim, kod prvog nanošenja sam shvatila da mi je potpuno indentičan sa mojim puderom. Kada se nanese i utapka prstima ili blenderom izgleda dosta svetlije ali posle par sekundi on oksidira, mada meni to nije problem jer je samo za nijansu tamniji.
Ne uvlači se u sitne bore i kao što proizvođač kaže tekstura je vodootporna. Prijatno me je iznenadila pokrivna moć ovog korektora. Imam problem sa tamnim podočnjacima u poslednje vreme odlično ih pokrije.
Kada nanesem ovaj korektor svi me pitaju da li sam sad ustala, jer mi lice izgleda odmorno. Lepo se blenda i nadograđuje.
Pored svega što sam navela ovaj mali čarobnjak se ne skida toliko lako, uveče tokom skidanja šminke moram da koristim gel. Koristila sam ga i za flekice na licu.


Pre (leva slika) i posle nanošenja korektora na podočnjake.

Cena ovog korektora je 460 dinara (4€) i možete da ga pronađete u DMu, ako ugrabite priliku.

Imam sve preporuke za ovaj korektor jer je meni pomogao, a mislim da će pomoći i većini žena. Samim tim mislim da bi mi više odgovarala svetlija nijansa jer volim da imam naglašene konture.
Nisam se pokajala što sam probala ovaj proizvod i odvojila novac za nešto što zaista vredi.

Da li ste probale ovaj korektor i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

5 comments

  1. Moram i ja napisati recenziju a uskoro cu uraditi i utisak na kanalu.

    ReplyDelete
  2. Ja ga koristim već neko vreme i zaista mi je dobar, mada ima i boljih, nije me sad baš bacio u nesvest :)

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews