January favorites

February 10, 2017

Januarski favoriti


Brzo je proleteo Januar i zato kasnim sa favoritima. Uglavnom od ove godine ima i nekih novina u mom životu. Krenula sam da pišem raspored predstojećih postova, kako bi se posvetila 100% tokom pripreme. Još jedna važna stvar je kvalitet slika koji ste mogli da vidite u poslednjih par postova.

Ovog meseca najveći favoriti su kremice odnosno preparativa. U zimskom periodu imam problem sa suvom i dehidriranom kožim lica i tela. 
Za lice se pobrinula Bioten krema za normalnu/kombinovanu kožu. Koristim je svakodnevno, a kad je nanesem uveče "preuzme" potpunu brigu za kožu i do jutra dovoljno hidrira moje lice da se ne primete suvi delovi. Brzo se upija i odlična je kao baza za šminku.
To mi se stvarno dopalo kod ove kreme, a nešto više o njoj će te moći da pročitate uskoro u recenziji.


Za negu tela se pobrunuo Ziaja losion za telo sa mirisom kašmira. Ovaj losion mi odlično hidrira isušene delove tela, brzo se upija a pored toga ima i sjajan miris. Dosta mi je pomogao i oko elastičnosti kože. 
Detaljnu recenziju pogledajte OVDE.

Od dekorativne kozmetike imam tri proizvoda.

Max Factor paletica 2u1 koja mi je služila i za oči i za obrve. Svetlo smedju nijansu najviše koristim. Pigmentacija palete je odlična ali se senke minimalno truse, što meni ne predstavlja problem. Svakako vam preporučijem da probate jer su dugotrajne i kvalitetne.
Recenziju možete pogledati OVDE.

Moje najveće otkriće je Catrice kamuflaža. Toliko dobro pokriva podočnjake da sam oduševljena. Koristim je svaki mogući dan i uživam. Bio mi potreban ovakav korektor, čisto sumnjam da ću ga menjati.
Detaljnu recenziju pogledajte OVDE .


I za sam kraj Golden Rose mat tečni puder kojim u početku nisam bila previše oduševljena. Nijansa mi je bila malo tamnija i nisam mogla da se priviknem kao i na potpuno mat završnicu. Onda sam naterala sebe da ga koristim, jer sam želela da mu dam priliku. Kako se smanjio problem sa bubuljicama i flekama on se sve više stapao sa mojom kožom i dao mi odličnu pokrivnu moć. Pošto je mat, tek posle 5h krećem da se prosijavam. Svakako uvek treba dobro testirati proizvod.
Detaljna recenzija OVDE.

Bio je ovo kratak post, ali rekla sam zašto sam ih volela ovog meseca. Svakako sve detalje o njima možete pronaći u recenzijama. 

Da li ste probale neki od ovih proizvoda? 

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

4 comments

  1. Bioten kremu sam koristila i volela, Ziaja losioni su top, a dopada mi se i ova paletica, mada nju nisam probala. :) Dobri favoriti!

    ReplyDelete
  2. Draga, post je odličan. Nisam ništa od proizvoda koje si pokazala probala, ali bih jako volela Catrice kamuflažu jer je hvale na sve strane! ☺

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete
  3. Post je odličan. Probala sam neke od proizvoda i oduševljena sam. Već sam pročitala milion postova koji hvale Catrice korektor tako da je trenutno na wishlisti. ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews