Zaful beauty accessories

February 02, 2017



Ovog puta sam se odlupučila za beauty proizvode sa Zaful sajta. Znate koliko volim kozmetiku i četkice, a na Zaful sajtu od skoro ima mnogo veći izbor koji me je "bacio" u dilemu oko izbora. Ako vas zanima kako su mi se svidele četkice, blenderi i još par stvarčica pročitajte post.

Prvi deo paketa mi je stigao za 16 dana i platila sam PDV 380 dinara (3$), drugi paket mi je stigao za 20 dana i PDV sam platila 480 dinara (4$). Svaki put me baš "oraspolože" naši carinici.
Bilo je sve perfektno upakovano kao i do sad.

Znam da je kod nas prosto nemoguće pronaći set četkica a da su odličnog kvaliteta za 1700 dinara. Tako da se većina odlučuje upravo na online kupovinu. 
Ja sam za danas pripremila dva seta i nadam se da ću vam pomoći. 



Prvi set četkica nije od prirodne dlake, dlaka je pink i pri krajevima bela. Sama drška je pink gold (roze zlato) boje, ali plastična. Izgledaju vroma luksuzno i prefinjeno.
Sam kvalitet četkica je odličan, pri pranju mi je ispalo svega 2-3 dlake. Dlake su dosta guste ali meke na dodir, ne trune proizvode i nemaju neprijatan miris
U setu dolaze četiri četkice za lice i šest za oči. 
Prezadovoljna sam ovim setom i koristim ga svakodnevno.
Svakoj sam nasla primenu a to možete da vidite i na slikama.

Sleva na desno : za konturisanje, rumenilo, fiksator, hajlajter.

 Za usne, blendanje pregiba, donji kapak, korektor, obrve, precizno blendanje.

Za detalje kliknite OVDE.



Drugi set četkica je namenjen samo za oči. U setu se nalazi dvanaes četkica. One su od prirodne dlake tj. kozije. Drška je roze boje i plastična. 
Pri prvom pranju je opalo dosta dlaka, a kada sam ih stavila na sušenje osetila sam miris koze 😕😕. Onda sam ih stavila u antibakteriski rastvor i ostavila ih nekih pola sata u njemu. Posle toga sam ih opet oprala i krenula da koristim četkice. Više nemaju miris. Od 12 četkica ja koristim 9 jer već imam slične.
Na slikama možete da vidite za šta ih koristim.

Za konturisanje nosa ili pregib, donji kapak, blendanje, pigmente, nanošenje senke na pokretni deo kapka, precizno blendanje.

Za alajner, obrve, korektor ispod obrva, korektor ispod oka, nanošenje senke na pokretni deo kapka, donji kapak.

Za detalje kliknite OVDE.

Pored seta četkica želela sam da probam beauty blendere. Onaj koji sam imala sam bacila ali nikad da se setim i kupim novi. Kada je došao paket prvo sam morala da otvorim crni blender. Toliko mi je bio mek i nezan (mekši od ebelina). 
Kada se pokvasi postaje duplo veći. Lepo nanosi i blenda proizvode.
U ovom setu se dobija 3 blendera (rozi,zeleni i crni); veoma su povoljni.

Suv -  Mokar



Za sve informacije kliknite OVDE.

Pored ovoliko četkica bio mi je potreban i jedan stalak za sušenje istih. On je od drveta iako sam planirala da naručim crni plastični, izgleda da nisam obratila pažnju. Ima oko 20ak rupica i omogućio je mojim četkicama brzo i ravnomerno sušenje.


Sve detalje pogledajte OVDE.

Ufff, došli smo i na sam kraj posta i poslednje stvari. To su pamučne klasične helanke, mislim da nema potrebe posebno da ih hvalim jer su kao i svake druge. Prijatne su i univerzalne, tako da će svima odgovarati.


Sve detalje pogledajte OVDE.


Na Zaful sajtu je shiping preko 30$ besplatan. 

Nadam se da ste uživali u ovom postu. Ako želite opširniju recenziju pišite mi.


Hvala što me pratite...💋




You Might Also Like

4 comments

  1. Baš lepo izgledaju. Meni je jutros stigao ovaj set četkica za oči, sad ću da ih perem, malo se plašim. :-D Super post, lepo si sve iznela. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Javi mi utiske ❤️😊 Nemoj da se bojis, ako budes imala problem sa mirisom samo ih stavi u posudicu i antibakterijsko sredstvo za ruke ili baby sampon.

      Delete
  2. Ovaj prvi set četkica izgleda božanstveno! Ja zapravo posedujem slične (malo su drugačija drške) i delim mišljenje sa tobom što se tiče njih, vrhunske su! Drugi set četkica mi deluje zanimljivo tako da bih volela da ih isprobam. Što se tiče beauty blendera i ovog divnog stalka već sam ih stavila u moju listu želja jer sudeći po tvom opisu deluju mi fantastično! Divan post draga! :)

    Novi post ---> Iammilitza !

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews