Essence glow & care nail polish

May 31, 2017



Verovatno ste već imale priliku da vidite novu Essence kolekciju, koja je zaista ogromna. Dosta novih proizvoda su lansirali u prodaju i to mi se sviđa.
Međutim, meni je Essence kompanija poslala par stvarčica na testiranje. U ovom postu vam pišem o novoj kolekciji lakova.

Ovi lakovi dolaze u staklenoj ambalazi sa 8ml proizvoda. Mogu da se nabave u pet nijansi (bar sam ja toliko videla kod mene u Lillyu) i njihova cena je 240 dinara (2e).

Dosta dugo nisam bila inenađena kvalitetom nekog laka, a imam u svojoj kolekciji više od 30.
Ono što ova linija lakova pruža jeste sjaj i negu, a da li je to sve tačno?!



Lak se brzo i jednostavno nanosi na nokte, a u tome mu pomaže velika pljosnata četkica, koja u dva poteza zahvati celu površinu nokatne ploče. Lak je pigmentovan, pa je dovoljno naneti samo jedan sloj, ja sam neko ko iz navike uvek nanese dva sloja.
Ne suši se preterano brzo ali dosta brže od lakova koje posedujem. Ovo ne mogu da mu zamerim jer je stvarno dugotrajan i zadrži se na noktima do sedam dana.
Moja nijansa laka je 06 berry caring. Ovo je baš boja crvenog vina, ali u sebi sadrži šimer koji se na noktima presijava u rozu boju. Meni se to dopada jer izgleda kao gel završnica.

Ovaj lak zaista i hrani nokte, a to prepisujem kukui ulju koji sadrži. Ja sam ovaj lak nosila dve nedelje uzastopno (skinula sam posle 7 dana jednom, a onda opet nalakirala drugi put). Iako koristim godinama jednu bazu, znam da mi ona nije toliko ojačala nokte i to definitivno prepisujem ovom laku. Posle dve nedelje nokti postanu jači, a meni to treba ukoliko su oni dugi. Kao što su sad.



Ovaj lak mi je postao omiljeni, što zbog nege koju zaista pruža, što zbog boje koja je fenomenalna. Iako nisam obožavalac crvenih karmina, lakove u ovim nijansama gotivim. Definitivno vam preporučujem ove lakove, a nisu skupi za 2 u 1 proizvod.

Da li ste probale ove lakove i kakvi su vaši utisci?


*PR proizvod




You Might Also Like

2 comments

  1. Mnogo je lepa boja! :) Odličan post, volela bih da probam neki od lakova iz ove linije. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno moras da probas, ja cu da kupim jos par nijansi :)

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews