Četkice za početnike

February 29, 2016

Četkice za početnike

Lepotice moje ♥♥♥
Želim da vam pišem o ovim četkicama jer sam ja kao početnik imala dosta problema da nađem četkice koje će da mi odgovaraju.

Četkice za lice


EBELIN Beauty Blender- izuzetno mekan, lepo se sa njim utapkava puder i korektor, ne upija mnogo proizvoda tj. samo pokupi višak i da licu prirodan izgled bez maske. Lak je za održavanje i antibakteriski je. Njegov rok upotrebe je do 6 meseci ako se koristi svakodnevno. Njegova cena je 360 dinara u DMu ali mislim da ga više nema jer su ga pokvukli sa tržišta i izbacili novi tamno ljubičasti. Ako je neko probao neka mi kaže utiske jer je ovaj moj blender pri kraju.

KillyS Blush Contour-ova četkica je od sintetičke dlake, vrlo je nezna a gusta. Dlake su joj bele i gore sive. Kod nje me je i privukla ta bela boja jer me asocira na čisto. Ja je koristim za setovanje pudera, za bronzer i meni je odlična. Dosta je velika pa mi ne treba mnogo vremena kad nju koristim. Cena: 460 dinara u Lillyu.

Avon četkica za puder-ova četkica je od sitentičke dlake, mekana a opet dosta čvrsta za tečni puder. Koristim je za šta je namenjena i za sad mi je dobra, ako želite malo veću pokrivenost savetujem vam da ga nanosite sa ovom četkicom a ne sa prstima ili blenderom. Cena: 450 dinara i često je na sniženjima, ja sam je uzela po ceni od 300 dinara.

Četkica za rumenilo-ova četkica je od sintetičke dlake i vrlo je nežna ali je tako isto mnogo savitljiva jer joj je dosta duga dlaka. Koristim je za rumenilo i konture jer može da se skupe dlake sa dva prsta i da se povlače precizne linije. Cena: ceo set je 450 dinara može da se nadje kod kineza ili na ebayu.

Četkica za konture-ova četkica je takođe mekana, vrlo precizna i dobro blenda proizvod što mi je vrlo vazno od nje. Ali isto tako i ako koristite neki vrlo pigmentovan proizvod pazite jer možete da preterate. Ona dolazi uz bronzer od NYXa When Leopard Gets A Tan TWBP04 o ovom bronzeru cu da pišem o nekom od narednih postova. Cena je 890 dinara u Alexandru.

Četkice za oči


Blush 10E-veoma pufnasta četkica od prirodne dlake,vrlo nežna ali ne i precizna. Ja je koristim za pregib kapka, za stapanje senki kao i za hajlajter. Ako ste uvek u žurbi ova četkica je za Vas. Lepo blenda senke i boja je na svim mestima iste. Cena 360 dinara u Alexandru.

Blush 11-ova koso sečena četkica je dosta čvrsta i precizna. Od vestačke dlake je i koristim je za popunjavanje obrva kao sto sam pričala u  ovom postu. Može da se koristi i za alajner i za setovanje istog. Cena 250 dinara u Alexandru.

Ebelin duo četkica-u ovoj četkici se nalaze vrlodobre dve četkice. Od prirodne dlake su, i sa jedne i sa druge strane su četkice. Na jednoj strani je pljosnata četkica za vrlo precizno blendanje kao i za nanošenje senke, na drugoj strani je nesto pufnastija i dlake su malo duže. Koristim je za precizno blendanje ali većih površina i obavlja dobar posao. Cena 270 dinara u DMu. Dolazi u plastičnoj torbici i u nju mogu da stanu jos 2-3 četkice što je pogodno za nesesere.

Pljosnata četkica-oa četkica je od sintetičke dlake i dosta je pljosnata i čvrsta tako da sa njom može da se nanosi senka, šimeri i gliteri. O tome sam pisala ovde. I naravno, za nešto za šta ja obožavam da je koristim a to je za korektor. Ova četkica je iz onog seta kao i četkica za rumenilo.

Četkica za obrve-ovaj češljić i četkica su dobri za sređivanje obrva i dosta mi pomažu jednom nedeljno u tome. Sa četkicom obrve namestim prema dole pa sa drugim plastičnim delom držim dok ih skraćujem sa makazicama da mi ne beže. Takođe iz seta.

Baš sam se raspisala ali želela sam detaljno da vam opišem koju koristim na koji način i zašto su Vama toliko potrebne ako sada krećete sa šminkanjem..Drage moje devojčice i devojke ovo su vrlo pristupačne a dobre četkice i nisam mogla da ih izostavim...Uzivajte :* Pišite mi o vašim utiscima :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Superiška, taman sam planirala da obnovim svoje četkice, dala si mi sad inspiraciju ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh draga moja budi sigurna da se neces pokajati :*

      Delete
  2. Novi Ebelinov beauty blender je po mom misljenju presavrsen, cini mi se da su poboljsali sam kvalitet drugaciji je materijal kvalitetniji oseti se razlika.Fenomenalno radi posaoimam fa vec nekoliko meseci. Koristim ga pa skoro svaki dan i pri pranju sam nekoliko puta pokusala da ga stisnem noktima i odusevio me je jer se ne cepa.Moja dopla preporuka. ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Dunja, bila sam pre dve nedelje u DMu i reko da li da uzmem novi ili ne i na kraju sam odustal pa kupila nesto drugo ali mi je zaista potreban za korektor..navikla sam se na njega ❤️

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews