SEPHORA Colorful mono senke

February 26, 2016

SEPHORA Colorful mono senke 

Drage moje dame, danas sam propremila nešto novo, a to su ove dve mono senke od SEPHORE....:)

Njih sam dobila od koleginice sa bloga Šminka je ljubav i hvala joj mnogo što mi je omogućila da probam proizvode ovog brenda jer ih u mojoj kolekciji nije bilo.


Ove senke su iz kolekcije COLORFUL EYES koju je SEPHORA izbacila za dan zaljubljenih. Broj nijansi koje dolaze je fantastičan a to je čak 105! Na svakoj senki piše da li je završnica Glitter, Shimmer ili Matte.
Ove senke imaju po 2g proizvoda što mislim da je izvanredno i da njihovom panu nema kraja. Naravno SEPHORA je napravila toliko dobru kolekciju da ove senke mogu da se ubace u palete jer imaju mogucnost skidanja pana tj. 'klik-klak' momenat. Ove senke se mogu kupiti u spomenutoj SEPHORI po ceni od 1520 dinara.

Ovu sliku sam pozajmila sa bloga Šminka je ljubav...

Friend's slfie N°233 je prva senka. Ova senka je dobre pigmentacije i njena završnica je šimerasta. Po meni je ova senka kao neki duo hrom jer je svetla ljubičasta a presijava se na belu šimerastu boju. Mnogo je čudna da se opiše. Vrlo je nežna i svilenkasta na dodir i nema trusenja prilikom uzimanja. 


Girl talk N°232 je druga senka koju sam dobila. Ova senka je smeđe-bež boje i gliter završnice, prepuna je srebrnih šljokica. Prelepa je za svaki dan ako želite nešto neutralno a 'vidljivo'. Minimalno se trusi ali je to zbog šljokica. 


I naravno svočevi....;)

Meni su odlične ove mono senke i mislim da svaka devojka može da se počasti. Meni 'razbiju' svaki makeup look i zbog toga ih obožavam i rado koristim.
Ako ste ih propale javite mi vaše utiske i koje su vaše omiljene nijanse...ljubim vas :*

You Might Also Like

2 comments

  1. Ja imam jednu sephorinu mono senku, crnu sa plavim sljokicama i ODLICNA JE, tako da ne sumnjam da su u ostale odlicne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da bas su odlicne i sa njima extra lookove mogu da radim :) kladim se da uzivas u njoj :*

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews