MAYBELLINE AFFINITONE

March 28, 2016

Maybelline Affinitone tečni puder

Nakon pisanja o Aura Cover Me! puderu, odlučila sam da vam predstavim i moj favorit, koji je sa mnom godinama.
O ovom puderu nisam videla ni videe, ni recenzije ali zašto, ne znam. Ovaj puder košta svega 650 dinara (6€) a na akcijama u DMu i Lillyu zna da se nađe i po ceni od neverovatnih 560 dinara.


O proizvodu

Ovaj puder je namenjen za sve tipove kože, sa vitaminom E, ima srednju moć pokrivanja, ne ostavlja fleke, lako se nadograđuje i stoji bez problema 10h na licu.
Dolazi u plastičnoj tubici od 30ml, nema pumpicu i moj je u nijansi 24 GOLDEN BEIGE.
Dolazi u dosta nijansi oko 5-6 nisam sigurna za broj, sigurno možete da pronađete odgovarajući.

Opis

Dosta je tečan i lak za nanošenje, bilo to sa prstima, četkicama ili blenderom. Tubica nije toliko praktična, jer iscuri dosta proizvoda i ne može da se dozira po meri dok se ne naviknete.
Moj ima blago žuckasti podton i svilenkaste je teksture. Njegova završnica nije mat ali meni ne smeta jer ko želi može da ga fiksira.


Sastav



Moje mišljenje
Moje mišljenje o ovom puderu je odlično, jer mi nije izazvao iritacije iako imam veoma osetljivu kožu, sklonu bubuljicama. Koristim ga od puberteta i nemam primedbe za sam proizvod.
Lako se nanosi i stapa sa mojim licem, ispod njega samo nanosim korektor koji mi sakrije veće nepravilnosti na koži. Izuzetno je lagan na licu i pokazao mi se kao dosta izdržljiv. Može da se koristi svakog dana a što je još bolje ima vitamin E i zaštitni faktor 10 (PEG-10).



Dobre strane

  • Niska cena proizvoda
  • Dobra pokrivna moć
  • Nije težak na licu
  • Može da se koristi svakodnevno
  • Ne ostavlja fleke
  • Traje do 10h
  • Zaštitni faktor 10
  • E vitamin

Loše strane
  • Doziranje
Ocena 9/10
Razlog zašto sam dala manju ocenu je samo zbog doziranja. Ovaj puder za mene nema mane i godinama ću još da ga kupujem, naravno ako ne promene sastav. Ovo mi je peta tubica i svaki put se zaljubim iznova kad ga stavim na lice.

Recenziju Aura Cover Me! možete da pogledate OVDE.

Devojke,imate sve moje preporuke za ovaj puder. I nadam se da će vam se svideti koliko i meni ako ga kupite.


Devojke, koje ga već koriste neka mi napišu svoje utiske? Nadam se da sam bila kratka i jasna kao do sad.....ljubim vas :*



Hvala na poseti....


Vaša Silvi 

You Might Also Like

8 comments

  1. I ja ovaj puder bas dugo koristim. Odlican je za suvu kozu,najvise ga zbog toga i koristim :)

    ReplyDelete
  2. Koristim i mnogo volim ovaj puder, solidno prekrivanje, lagan puder za svaki dan, i uz matiranje zadržava se dugo dugo na licu :D. Također doziranje mi se ne sviđa, ponekad mi sva odjeća bude od njega jer izađe previše, tako da ga većinu vremena držim obrnuto ili samo položeno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni isto tako bude,ali kad dodje pri kraj onda je najgore za doziranje :) hvala sto me pratite

      Delete
  3. Nisam probala ovaj puder, imala sam onaj mat, i nisam bila zadovoljna bas se osecao miris alkohola. Tada sam imala masnu kozu. A sad izrazito suvu. Verovatno bi mi taj vise odgovarao. Odlicna recenzija ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Neno, ako budes imala priliku uzmi ga :) sigurno ce da ti odgovara,ja imam normalnu kozu sa masnjikavom T zonom i odlican mi je ♥

      Delete
  4. Puder je sjajan. Nedavno sam naletela na njega, a nisam fa dugo koristila, pa sam ga ponovo kupila i ponovo se odusevila. Slazem se da o njemu niko i ne prica i ne pise, zasto ne znam. Slazem se za doziranje, mada meni je potrebna i veca kolicina njega jer je redak, i trosi mi se nesto brze od ostalih pudera, ali za tu cenu i kvalitet, ne zalim 😊😊😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga trenutno koristim za svaki dan kad mi ne treba tolika pokrivna moc ❤️ Hvala

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews