My makeup bag for everyday / COLLAB

April 27, 2016

Šta se nalazi u mom neseseru za svaki dan?!
SARADNJA

Ovo je nešto potpuno novo u mom blogu, i baš mi je drago što sam se zbližila sa mnogo blogerki i youtuberki..
Sa jednom od njih koja se zove Jelena sam se veoma zbližila i delimo istu ljubav prema kozmetici.
Ona je youtuberka sa kanala JELENA MILOSAVLJEVIĆ (link će da bude dole) i mislim da ste upoznali tu lepotu.
Kod nje mi se sviđa iskrenost, razgovetnost, njene božanstvene lokne, to što se odlično snalazi u yt svetu i još dosta toga...
Da krenemo sa današnjom temom.

Svaka žena voli da ponese sve sa sobom, ali ja sam se ovog puta odlučila, da pišem o najneophodnijim stvarima tokom dana.


Labello- preko dana mi je potrebno nešto da hidriram usne, i zato koristim ovaj labelo od mente. Ima lep miris, nije toliko hidrantan kao original i zato volim da ga nosim, jer posle njega mogu da nanesem bilo koji karmin, koji nosim taj dan.

Nivea krema- već je svima poznato da sam ljubitelj ove kreme, ovu malu kutijicu mogu da ponesem gde god želim i tako hidriram svoje ruke preko dana.
Ovu malenu kutiju sam dobila na promociji u 'Ušću' i mislim da nema u slobodnoj prodaji.

Avon rezač za olovke- ako slučajno zaboravim da sredim olovke, ovo uvek imam pri ruci, kako bi moje usne izgledale savršeno.

Golden Rose Matt Velvet 03- ovaj karmin obožavam za svaki dan i mislim da sam dosadila više sa njim.


Essence I love extreme maskara- nju uvek imam pri ruci jer ne znam kad ce da krene suza iz oka ili kiša....hahahha :D izvinite ali morala sam to da napišem. Ima veliku gumenu četkicu i daje savršen volumen trepavicama.

Kosa četkica- koju koristim za matiranje lica i odlična je. Vrlo je meka i pufnasta.

Četkica za rumenilo- u mom slučaju ovu četkicu koristim za popravku kontura ako se desi neko čudo da 'odlete' sa lica.
Recenziju možete da pogledate OVDE.

S-he bela olovka- često mi se desi da mi se obriše bela olovka sa vodene linije, i ako ima neki smeliji makeup look otvorim oči sa njom.

Essence lipliner 11- njega kombinujem uz GR karmin i baš često imam to na usnama. Mnogo su meke, kremaste i ne isušuju usne.
Recenziju možete da pogledate OVDE.


City Color kontur paleta- za nju nemam reči koliko je dobra i verovatno će da se nađe u godišnjim favoritima. Zaljubljena sam u nju i bez nje nigde ne idem iako mi nekad ne treba.
Nešto više možete da pročitate u recenziji OVDE.


Maybelline Affinitone- od kako je bio ovaj hladan period pred nama i kako su krenule alergijske reakcije prosto sam morala da ga nosim sa sobom jer bih inače bila bez pudera na nosiću.
Njegovu recenziju možete da pogledate OVDE.


Essence matirajući puder- njega nosim uglavnom zbog moje masnjikave T-zone, jer mogu da izdržim nekih 4 h da se ne prosijam. 
Recenziju ovog proizvoda sam objavila u ponedeljak i možete da je vidite OVDE.


Rexona stik- najbolji stikovi koje sam ikada koristila su baš ovi. Ovaj Ultra Dry ima nežan miris i nekako mi vuče na muške parfeme. Dosta dugotrajan miris, njega obično stavljam posle kupanja ali ima nekad dana i kad se umorim ili upekne sunce, pa ne mogu da kontrolišem znojenje.


Nivea vlažne maramice- uvek uzimam ovo manje pakovanje jer ne volim da nosim sa sobom veliko i da mi zauzima prostor. Dosta su valažne, preko dana ih koristim za ruke i patike, sa istima uveče skidam šminku i zadovoljna sam. Imaju poznati miris nivee.

Papirne maramice- probala sam mnoge maramice i nijedne mi nisu odgovarake kao ove, veoma su nežne i veliko pakovanje od 24 komada može da se kupi za 190 dinara u Dmu. Ne grebu mi nozdre i nemam preoblem sa ispucalom kožom od kad koristim njih.


Elizabeth Areden 5th avenue parfem- njega sam dobila kao poklon od dečka za rođendan. Njegov miris je vrlo blag, onako ima neku stariju notu parfema, nije toliko dugotrajan i zato mora da se doda tokom dana. Njega mogu da nosim bukvalno u svim godišnjim dobima.
O njemu ću da pišem u nekom od narednim postovima.

Bio je ovo veoma dug post ali se nadam da Vam se sviđaju moje stvari koje nosim sa sobom.
I još jednom da se zahvalim Jeleni na ovoj divnoj saradnji i našim devojkama što nas prate i podržavaju.

A SAD TRK NA NJEN YT KANAL I POGLEDAJTE NJENU VERZIJU....

Jelenin yt kanal: 
Jelenina fb stranica: 

Moja fb stranica:
Moj fb profil:


Pišite mi u komentarima šta Vi nosite sa sobom preko dana? I da li sam možda preterala...


Hvala što me pratite...... :*



You Might Also Like

10 comments

  1. Prelepo, kozmetika više nogo divna a post lepo napisan. :*

    ReplyDelete
  2. Svidja mi se post, sve si lepo skockala :)
    I kozmetika je divna :*

    ReplyDelete
  3. Mislila sam da sam jedina koja koristi petu aveniju..:D moj omiljen parfem, kao i red door, nema boljih. Ni sama ne znam koliko sam bocica vec potrosila i koliko godina ih koristim :))) frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad cu da pogledan tvoj bolog :* hahah i ja sam mislila da sam jedina :)

      Delete
  4. Nije što si moja virtuelna lepoticaaa, ali stvarno svaki post je sve fenomenalniji i sve fenomenalniji! Bravo ženooo!!!! Super stvarčiceeee ^_^ Fotografije su me oduševile, jako kreativneee!

    ReplyDelete
  5. Hvala ti lepoto moja :* drago mi je da ti se svidja moj napredak :) trbalo mi je malo vremena da udjem u stos sa slikama :D

    ReplyDelete
  6. Ja nosim svašta, ne možda toliko šminke ali mi je torba uvek puna, ne daj bože da nešto zareba, muž me zeza da nosim ciglu u tašni :). Uvek imam maramice obične, vlažne, labelo, lek i spej za alergije, kremu za ruke, sredstvo za suvo pranje ruku, ogledalo, karmin, ako idem negde našminkana onda stvarcice za porpavku sminke, bb kremu, gumica za kosu i svašta nešto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ista situacija je i kod mene :) moracu da napisem i taj post :D mislim da mi torba ispod 3kg nije :D

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews