NYX Tango with Bronzing Powder

April 01, 2016

TWBP04 When Leopard Gets A Tone

Lepotice moje, došao je i prvi dan ovog lepog i toplog Aprila a ja sam se potrudila da uz ove sunčeve zrake napišem i ovaj post. Pošto dolazi toplije vreme pre nego prošle godine, želim da vam pišem o ovom bronzeru koji je namenjen za ove lepe dane.

O ovom NYX leopard bronzeru nisam mogla nigde ništa da pronađem, pa sam odlučila da vam napišem recenziju.

O bronzeru

Ovaj bronzer dolazi u plastičnoj kutijici i ima 9g, ispod bronzera je ogledalo i četkica.
Izgleda kao leopard i u njemu su pomešane tri nijanse. Dve su pink, jedna je vrlo svetla skoro da se i ne primećuje a druga je baš pink i obe u sebi imaju puno šimera. Uz ove dve nijanse dolazi i topla smeđa, koja je takođe puna šimera. Šimer je zlatne boje i veoma se presijava. Pigmentacija ovog proizvoda je odlična, ova svetla nijansa malo 'utiša' ove dve tamnije nijanse.


Sastav

Prikazan je na slici


Moje mišljenje

O ovom proizvodu imam sve pohvale jer me je očarao kad sam ga kupila. Često se odlučujem za njega, kad je napolju sunce i topliji dan. Pošto je pun šimera izgleda božanstveno na mojim obrazima a kad mi malo potamni ten još bolje, koristim samo njega i tada ne konturišem lice jer bi izgledalo napadno. Oko doziranja treba malo da se povede računa jer je pigmentovan ali se lako blenda i stapa sa puderom ili kožom. Dugotrajan je na licu i teško se skida tokom dana tako da nemate brigu, da možda ostanete bez njega. Sad ću da vam ubacim i svočeve.


Dobre strane
- pigmentacija
- blendanje
- četkica
-pakovanje
-cena

Loše strane
-puno šimera

Cena
Trenutna cena ovog bronzera u Alexandru je 1045 dinara (9€). Ja sam ga kupila pre nekih godino i po i platila sam ga 990 dinara (8€). Ne znam od kad je skuplji ali svejedno mislim da se isplati jer uz njega ide i četkica.

Ocena 8/10
Razlog zašto sam dala manju ocenu je zbog puno i šimere i što nekako ne volim da ga nosim zimi, više mi je za letnje dane.




Pišite mi kako vam se sviđaju moje nove slike....Malo sam poradila jos na njima....
Da li ste možda probale ovaj bronzer i kakvi su vaši utisci?



Hvala što me pratite....


Vaša Silva :*

You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews