Nakit Mina Handmade

June 29, 2016




Drage moje dame!
Pošto već znate koliko sam oduševljena Minom i njenim nakitom, ovaj post će da bude posvećen njoj.
Plemenita Mina mi je u znak zahvalnosti poslala mnogo nakita što me je prijatno iznenadilo, baš sam se iznenadila koliko je prijatna i fina. Sa njom sam se baš uklopila i brzo smo našle zajednički jezik.


Mindjuše

Prelepe crne mindjuše, crne kuglice i na kraju jedna siva suza. Stvarno otmeno i za svaku priliku. Jednostavne a opet posedne.



Jedne vrlo vesele mindjušice sa sivim i žutim detaljima. Prelepe su za letnje dane i svečanije prilike. Njih sam poklonila mojoj dragoj Ceci. Znam da voli velike mindjuše a meni ne stoje jer imam malu glavu. ( hihihi :)  ne zamerite mi )



Narukvice

Narukvica ima baš dosta.
Jedna zelena narukvica deblje radjena, a unutra punjena sitnim belim perlicama. Ostavila me je bez reči i zaista mi je prelepa a uz nju sam stavila kao poklon i jednu letnju narukvicu sa kuglicama.
Nju ste imali priliku da vidite u nagradnoj igri kao i sledeću o kojoj ću da pričam.



Takodje jedna prelepa letnja narukvica sa dosta boja bela, zelena, siva i sitnim detaljom. Zeka koji drži reket. Stvarno jedna prelepa narukvica.



I za sam kraj sam vam pripremila narukvicu koju sam ostavila za sebe isto kao i crne mindjušice a to je bela narukvica. Puno belih trakica sa cirkonima i srcima. Ovu narukvicu bukvano obozavam i stalno je nosim. Baš opisujem moj stil.



Bio je ovo veoma kratak post ali probala sam da vam opišem na najbolji način. Svaka stvar je izradjena s puno ljubavi i volje. To sa sigurnošću mogu da kažem.


Za sve koji žele da poruče nakit mogu to da urade na Mininoj FB stranici OVDE.
Ili na njenom profilu OVDE.



Hvala što me pratite.... 😘


You Might Also Like

5 comments

  1. Sve je prelepo,žute minđuše posebno :)

    ReplyDelete
  2. Nisam veliki ljubitelj nakita jer sam alergična na bižuteriju pa recimo moram uvek da menjam alkice na mindjusama, ali dopada mi se stil , jako lepo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti traga Tijana na komentaru, meni ne smeta tako da nekad mogu da se opustim i nosim..ali za scaki dan ne nosim :)

      Delete
  3. Sve pohvale od mene za Minin nakit. Narukvice su lepe i neobične.

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews