June favorites

July 01, 2016

Junski favoriti



Novi dan?! Početak meseca ?!
A za danas sam vam pripremila naravno favorite. Dekorativnu kozmetiku nisam koristila tako da ću vam pisati o nezi i par sitnica za lepši izgled.


Prva stvar kojom sam totalno oduševljen je Golden Rose wow lak u nijansi 32. Njega sam dobila od moje drage Cece. Ovo je jedna drečava pink nijansa, preplanuli ten i dugi nokti. Woow kao i ovaj božanstveni lak.
Cena ovog laka je 80 dinara u Lillyu.


Vademecum pasta za zube, nista poseblo ali mi se sviđa kako pere zube. Nema jak ukus peperminta i  vrlo je nežna. Primetila sam i da su mi za nijansi belji zubi.


Rosal LipBalm Flash nude je labelo, svetlo smeđe nijanse sa puno šljokica. Idealan za tople dane jer hidrira usne i izgleda kao blagi ruž. Njega možete da koristite na bazenu i budete negovane celog dana.


Zbog vrlo problematične kože ovog meseca sam se kupala sa Kosili šamponom. Smetale su mi sve kupke i nisam se usudila još da ih koristim. Koža mi je postala previše osetljiva na sve jače proizvode. Ovaj šampon ima tipičan miris kao i svi njihovi proizvodi. Ja ga obožavam.



I poslednja stvar koju sam morala da koristim kao i Kosili je Balea After Shave. Koža je posle njega meka i hidrirana. Nešto više o ovom proizvodu možete da pročitate u recenziji OVDE.


Koji su vaši favoriti? Da li se vi šminkate i po paklenim danima ili ne? Kako podnosite ovo vreme?



Hvala što me pratite.... 💋


You Might Also Like

6 comments

  1. Super favoriti, pastu sam probala, solidna je, a Kosili i dan danas volim. :)
    Noktice necu ni da komentarisem <3

    ReplyDelete
  2. Hvala draga :) noktici su sad stvarno takvi kakve ja volim ❤️

    ReplyDelete
  3. Odlicno...lakom sam odusevljena...boja je toooop ♡

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews