Makeup Revolution Liquid eyeliner

July 16, 2016




Drage moje devojke, pre mesec dana ste imale priliku da pročitate prve utiske o ovom eyelineru ali sad je došao red i na recenziju.


Šta kaže proizvođač

Lako se nanosi tečni eyeliner, intenzivan je u crnoj boji i traje ceo dan! Četkica vam omogućava da lako kontrolišete liniju i stvorite željani učinak i brzu formulu za sušenje. Posle jednog nanošenja je dovoljno istenzivan!

Sastav prikazan na slici



O eyelineru

Eyeliner dolazi u plastičnoj bočici od 3ml sa veoma tankim aplikatorom.


Moje mišljenje

Polako mi se povećava kolekcija eyelinera kao i drugih proizvoda. Konkretno jedan od boljih eyelinera. Boja je intenzivno crna, i baš se brzo suši u roku od 10 sekundi. Njegova završnica nije mat što je meni nekad bolje rešenje ako imam klasičan makeup. Vodootporan je ali se lepo skida i sa vlažnim maramicama i sa micelarnom vodom.
Dugotrajan je i nema trusenja.



Ocena 9/10

Jedina zamerka kod ovog proizvoda je ta što zaista morate da znate da radite sa ovom vrstom eyelinera. Morate da budete precizni ali to će vam omogućiti i četkica.



Cena

Cena ovog proizvoda je 500 RSD (4€).
Možete da ga naručite na stranici Makeup Revolution Serbia ( https://www.facebook.com/Makeup-Revolution-Serbia-655771577891399/ )

Za sam kraj mogu da vam kažem da sam zadovoljna sa ovim eyelinerom. I da planiram još neke proizvode da probam od ovog brenda.


Ako ste probale nešto od Makeup Revolutiona napišite mi u komentar kako bih znala šta da poručim.


Hvala što me pratite... :*



You Might Also Like

4 comments

  1. Dosta su im hvaljene palete sjenila, neke su dupe za popularne Naked palete, ja imam i jedan Iconic Pro ruž, isto je ok. Ovaj tuš sam imala, ali mi je odmah pao i razbio se, tako da ga nisam imala priliku puno koristiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja trenutno imam 3 eyelinera ali loreal mi je nezamenljiv :*

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews