Remington style s1450

August 22, 2016

Presa za kosu



I drage moje kao što vidite za danas imam nešto malo drugačije. Danas ću da Vam pišem o mojoj presi za kosu.

Šta kaže proizvođač

Presa za kosu, Remington S1450 je kompaktna uska presa sa keramičkim obloženim pločama.
Uređaj ostvaruje visoki stepen zagrejanosti-215 °C i spremna za 30 sekundi.
Prisutni su On/Off prekidač i LED indikator za svetlo. Zahvaljujući plutajućim pločicama omogućeno je vrhunsko ispravljanje kose. Ima savitljiv kabl koji sprečava umotavanje.
Ova Remington S1450 je sve što Vam je neophodno za modernu frizuru.



Moje iskustvo

E pa devojke imam i dobro i loše iskustvo kad je ova presa u pitanju. Prvo ću Vam pisati o lošem jer se to dogodilo na početku. Presu sam kupila na Win Win online radnji jer je tako bilo jeftinije. Pre ove prese sam koristila nešto kratko, najobičniju presu koja nije skupa a ni kvalitetna.
Kada mi je stigla presa bila sam oduševljena. Nije mi čupala kosu, lepo je ispravljala i nije mi uništavala vlas. Koristila sam je svega 3-4 puta i otpalo mi je dugme On/Off. Odmah sam je odnela u radnju sa garancijom koju sam dobila na 2 godine.
Odneli su je u servis i niko se nije smilovao mesec dana da me pozove i kaže da li može da se popravi ili ne. Pošto mi niko nije davao informacije nazvala sam središte u Beogradu i gle čuda sutra dan je u mojoj radnji bila nova presa. Ja sam bila sva srećna. Dosla mi je pegla i to još nova. E, tek sam tad krenula da je isprobavam.
Imam je više od 3 godine i PREZADOBOLJNA sam. Pegla je vrlo uska i obla tako da sa njom mogu da se prave i lokne. Keramičke ploče su karamel boje. Pločice mogu da se pomeraju i kad ih stisnete one ispravljaju savršeno kosu. Mene je u početku bunilo to što nema dugme ili točkić za podešavanje temperature, ali meni to nije potrebno. Ispod 210°C sigurno ne bih uspela da ispravim kosu kao što je pre bio slučaj. Imam dosta talasastu kosu i jednom mi je dovoljno da pređem preko cele dužine i na kraju samo krajeve ujednačim. Što je još dobro kod ove prese je to da se kabl ne uvrće kako Vi radite i samim tim imate uvek 2m na raspolaganju. Dugme On/Off je ovde kako biste je uključili ili isključili. Ako ste uvek u žurbi kao i ja ova stvar je mnogo dobra. Pred poslednji pramen samo stisnem Off i to je to. Presa se jako brzo greje ali se zato hladi večno. Tako da morate da pazite gde ćete da je stavite posle peglanja. Jednom sam probala sa njom da napravim lokne i uspela sa. Mada meni to ništa dugo ne stoji. Mogu da kažem da sam jako zadovoljna i da će me sigurno služiti još minimum 3 godine.
Za održavanje prese potrebna je samo magična krpa kako biste posle svake upotrebe očistili pločice. Tako joj produžavate 'rok trajanja'.

Sa leve strane sam ispeglana sa desne je moja prirodna kosa.


Cena

Trenutna cena ove pegle u Win Winu je 2900 RSD (25€), ako naručujete online. U radnjama je 3200 RSD  (28€).
Kada sam je ja kupovala pre 3 godine bila je 3800 RSD preko online prodavnice.

Viđam sve pozitivne komentare kada su Remington prese u pitanju i zato sam se odlučila za nju. Odlučila sam se da napišem ovaj post jer mnoge devojke traže savršenu peglu. Razlike u cenama su velike i mislim da nema potrebe da se ulaže po 7-8 hiljada kad može da se nađe i jeftiniji 'alat'.

Pišite mi koje Vi prese koristite i da li neko ima Remington presu?


Hvala svima što me pratite... :*


You Might Also Like

8 comments

  1. Žao mi je zbog toga što ti se desilo sa presom, verujem da je bilo jako nezgodno. Veruj mi, meni se skroz ista situacija desila sa satom i čekala sam i po mesec dana! Super što sada radi, izgleda jako privlačno ;*

    http://misseslandy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobila sam novi i 3 godine radi bez mane :) izgleda da je bila neka fabricka greska 💋

      Delete
  2. Imam je. Kupila sam je krajem prošle godine preko Oriflame kataloga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ti dobro sluzi i da si zadovoljna :)

      Delete
    2. Odlična je, ali je retko koristim jer mi je kosa dosta suva pa ne bih da je dodatno gorim.

      Delete
  3. ja nemam presu mada bas razmisljam o kupovini pa mi je drago da sam ovo procitala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da sam uspela ovim postom da pomognem :) javi utiske.

      Delete
  4. Otkad sam otkrila i počela da koristim straight wizard četku sve drugo je palo u zaborav, za 5 min do ravne kose nema straha od oštećenja niti išta slično, ma milina :). Inače sam probala i ovu presu i njihov figaro bilo je to ok al mnogo vremena i muke do rezultata bar za moju kosu, i uvek posle par korišćenja pomalo ružnjikavi krajevi.

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews