September favorites

September 30, 2016

Favoriti za September mesec



Prošao je još jedan mesec, brzinom svetlosti za mene i ostavio mi je mnogo lepih uspomena. Još se privikavam na to da nije leto i da polako moram da promenim i boje u svojoj svakodnevnoj rutini. Ali jednostavno uvek se vraćam proizvodima i bojama koje volim.

Coco lip balm- stvarno je bio neophodan u svim danima ovog meseca. Hidrirane i meke usne, stvarno daje sve sto je potrebno istim. Oduševio me je i dalje ću da ga koristim jer je za moje usne jedan od najboljih.
Recenzija klik ---> OVDE

Četkica- o setu sam pisala pre nekoliko dana, ali ova četka me je prosto najviše oduševila. Savršeno nanosi puder, blenda i ne upija ga. 'Ljubav na prvi pogled'.
Recenzija seta klik ---> OVDE



Farmasi maskara za obrve- jedna od boljih maskara, trebalo mi je vremena da se naviknem na nju jer sam uvek koristila senke za obrve. Nju obično stavim kad žurim, stvarno je odlično pigmentovana da sa njom mogu bilo gde i bilo kad.
Recenzija klik ---> OVDE

Nuxe Huile Prodigieuse ( Čarobno suvo ulje) - da, čarobno je. Savršenstvo za moju kosu. Toliko lep miris. Više detalja u nekom od narednih postova.



Avon sprej za ubrzano sušenje laka- ovaj sprej koristim od kad sam ga kupila i posle svakog lakiranja noktiju on je zadužen za završnicu. Lak se suši u roku od 3-4 minuta a meni je to preko potreban jer su mi nokti predugi.
Recenzija klik ---> OVDE

Avon Gel Shine- lak koji sam nosila celo leto. Na rukama mi je stajao po 12 dana bez problema i zato sam ga obožavala.
Recenzija klik ---> OVDE

Bioten tonik- pisala sam o njemu pre par dana. Jako lepo čisti kožu i kontroliše mi lučenje sebuma. Sem toga ima i jako prijatan miris dunje.
Recenzija klik---> OVDE



To je sve za ovaj mesec, klikom na OVDE u tekstu idete direktno na recenziju i detalje o prozvodu (moje mišljenje, cena, šta kaže proizvođač itd.).

Da li ste probale neki od ovih proizvoda?


Hvala što me pratite...💋


You Might Also Like

2 comments

  1. Avon lakovi su super, imala sam i Nuxe ulje. :)

    ReplyDelete
  2. Ja zaista ni jedan od ovih proizvoda nisam probala, niti imala prilike da ih koristim ali mi deluju jako kvalitetno, i en sumnajm u tvoj ukus, i tvrdnju da su jako dobri i korisni, te su i zasluzili mesto medju tvojim favoritima.

    https://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews