Potroši do kraja godine

October 03, 2016



Drage moje devojke, pre par dana sam dobila ideju od moje drage Jelene sa bloga Jelena fashion lover da napišem ovaj post. U mojoj kolekciji postoji dosta proizvoda koje ne koristim pa reko što da ne probam na ovaj način da ih potrošim.

U ovaj tag ću da stavim šest proizvoda. Tri proizvoda dekorative i isto toliko preparative.



Dekorativa

Maybelline puder- nekada mi je bio savršen ali mi je sad za nijansu tamniji. Tako da ću ga iskoristiti za slikanje i svakodnevne obaveze.
Njega ima još vrlo malo ali ja sam već kupila novi puder i testiram ga pa će mi biti teže i njega da koristim.

Essensce eyeliner- ovaj eyelajner sam prestala da koristim od kad sam kupila čuveni Loreal gel eyeliner. Mislim da je ovo jedan od boljih eyelinera nižeg cenovnog ranga. Bio mi je odličan dok sam ga koristila ali mi je žao da bacim još pola bočice jer je kvalitet savršen.

Labello mint & minerals- imam jedno 3-4 labela koje trenutno koristim. Mislim da se samo gomilaju i da je vreme jednog bar da se rešim. Ima još malo proizvoda.

Preparativa

Bioten krema za ruke- krema koju obožavam ali sam je u poslednje vreme totalno izbacila iz dnevne rutine. Ima malo manje od pola.

Bio-Botox tonik- ovaj tonik je ispunjavao sve moje uslove ali trenutno koristim druge kreme i tonike jer želim da se rešim flekica po licu. Ima vrlo malo proizvoda u bočici.

Balea After sheve- najbolji preparat za kožu posle brijanja. Vrlo je nežan  a i miris je toliko blag da će svima da odgovara. Njega ima baš dosta. Malo više od pola.

I za kraj označeni proizvodi na slikama.






Želim da uradim ovaj tag i nagovorim sebe da trošim neke proizvode koje bih možda i bacila jer bi im rok istekao. Potrudiću se da ih zaista i potrošim i tako ostavim sebi prostor za neke nove proizvode. Svi proizvodi su skoro pri kraju ali ja ne mogu da koristim u isto vreme dva pudera ili dva eyelinera i slično. Sredinom Novembra ću da uradim update da vidimo koliko sam napredovala.
Svi koji žele mogu da se priključe ovom divnom tagu.

Da li Vam se sviđa ova vrsta postova?

Hvala što me pratite...💋


You Might Also Like

6 comments

  1. Bas si me odusevila i bas mi je dragoo sto nisam sama u ovome <3
    Super proizvode si izabrala, puder od Maybelline-a bih i ja mogla da potrosim <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga moja 😊 Nikad nisi sama, a bolje da potrosim nego da stoje ❤️💋

      Delete
  2. Sviđa mi se, očekujem utiske o novom puderu. ;) :*

    ReplyDelete
  3. Jako zanimljiv post, za jako dobrom temom. proizvodu su sasvim korektni, sumnjam da ih neces potrositi, inace slike su perfekt.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Super post,nadam se da ce tag zavrsit uspjesno.
    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/2016/10/vratila-sam-senajava-za-q.html?m=1

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews