Serbian Blogger Day

October 30, 2016

Druženje sa blogerkama



Drage moje,
Danas Vam pišem o druženju koje je bilo u petak. Pre svega želim da pohvalim Katarinu (Beauty by Kety) i Veru (According to Vera blog) koje su sa mnom uspele da nađu zajednički "jezik". Uspele smo da organizujemo ovo malo okupljanje ali se nadam da će svaki sledeći put odziv biti veći. Na ideju za ime Serbian Bloggers Day smo dosli jer želimo da ujedinimo sve blogere sa balkana, ali okupljanje bi se uglavnom održavali u Srbiji. A sad da vam kažem nešto više.



Sam događaj se održao 28.10.20016. u Vapianu (Ušće). Na moje veliko zadovoljstvo upoznala sam blogo koleginice koje su mnogo duže u ovom svetu i dobila neke značajne informacije i savete. Na druženju su pored nas bile i Željka (In relationship with beauty), Teodora (Lolin svet), Ksenija (Karminisanje), Aleksandra (Alex sparrow's blog).
Željka je jedna predivna devojka koja je dosta upućena u blogo svet a i samu kozmetiku, sa njom smo mogli na bilo koju temu da razgovaramo.
Druženje se svelo na jednu lepu komunikaciju, svaka od nas je ovo krnula da radi iz ljubavi a ne zbog "takmičenja" i zato sam uživala u iskrenim rečima koje sam slušala-izgovarala. Nije bilo ljubomore što je neko "poznatiji", devojke su se bile vrlo prijatne i pozitivne.

Na ovom druženju smo dobili i dosta proizvoda od sponzora i mislim da je to svakoj od nas malo više  doprinelo da nastavimo da radimo to sto volimo.
Sponzori koji su podržali naše druženje su: BiotenBurraGolden RoseMax FactorMarrakeshZiaja.
Od Biotena me je najviše zainteresovao gel za umivanje. Burrinu bb kremu sam probala samo iz testera ali sad ću pošteno da je testiram, od Golden Rosa sam se obradovala najviše mini karminima. Max factor nam je poslao novu maskaru koja će biti u prodaji od 1.11. i nju sam već krenula da koristim. O Ziaji sam čitala dosta dobrih recenzija i najviše se radujem testiranju kreme za ruke jer sam micelarnu takođe otvorila. Nisam izdržala a da ne otvorim i probam. :D




Paketići su bil prelepi i mislim da ću uživati u testiranju proizvoda.



Ovo je samo jedno druženje i nadam se da će biti jos druženja na ovu temu, trudićemo se da nas bude više i da zaista uživam u svakom narednom okupljanju.

Vera je bila glavna i odgovorna za fotografije i detanje, inače je profesionalni fotograf i njenju stranicu možete da pogledate ovde ---> klik

Ako želite da pratite naredna dešavanje i da pročitate recenzije o proizvodima koje smo dobile zapratite nas na FB stranici OVDE.



You Might Also Like

7 comments

  1. Drago mi je da ste nesto ovako organizovale i nadam se da ce se inicijatziva nastaviti i prosiriti. Sve pohvale za svaku pojedinacno, za ideju i realizaciju. Hvala vam sto ste i ostalima ovakvom idejom i mogucnoscu dale elan da radimo i natavimo sa pisanjem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Dunja, bilo nam je u cilju bar malo da se cuje za nas. Ne vrti se svet samo oko yta. Nadam se da ce vise obratiti paznju i na nas blogere. Sledeci put te ocekujemo :)

      Delete
  2. Aaaaa... pa divnica si! Love you! :***

    ReplyDelete
  3. Jako mi je drago zbog ovog druzenja, zaista me je post odusevio, i volela bih da je vise na ovu temu.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da je ovo bio samo pocetak nase male tredicije :)

      Delete
  4. Kozmetika i Vapiano. Odlicna kombinacija :)

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews