ZAFUL first impressions | prvi utisci

October 09, 2016

Prvi utisci o Zaful sajtu


Pre skoro mesec dana sam dobila priliku da naručim stvari po izboru sa Zaful  sajta i da Vam prenesem svoje mišljenje o istim.
Na sajtu sam dosta trazila sta bi mi najviše odgovaralo jer je sve prelepo. Uzela sam košulju i torbicu za svaki dan tj. posao.
Paket je stigao u roku od 9 dana što me je prijatno iznenadilo. Moram da naglasim da sam platila carinu 580 dinara ali šta da se radi, to nije do kompanije i to može da se očekuje ako paketi prelaze 20$.

Almost a month ago I got the chance to order things by choice to Zaful  site and to relay their opinions on the same.
On the site a lot asked me what the most convenient because everything is beautiful. I took the shirt and bag for each day ie. business.
The package arrived within 9 days, which I was pleasantly surprised. I must emphasize that I paid duty is 5 € or what to do, it was not until the company and it can be expected if the packets exceed $ 20.

Košulja / Shirt

Košulja je izuzetno dobrog kvaliteta. Materijal je pamučan i to mi posebno znači jer uglavnom samo pamučne stvari nosim. Ja sam naručila veličinu M i taman mi je. Gore je uska a dole malo šira kako i volim.
Svi detalji kao što su cena i veličina možete pogledati ovde ---> Klik

The shirt is very good quality. The material is cottony and to me in particular because it means mainly cotton things I wear. I have ordered a size M and tripped me. When the breast is narrow down a little bit wider and I like that.
All details such as the price and size can be found here ---> Click

Na sajtu je izgledala ovako / The website looked like this


Uživo / Live 


Torba / Bag

Torbica me je posebno očarala a i Vas, znam to. Torbica postoju u dva modela u kafenoj i crnoj varijanti sa belim printom, ja sam naručila crnu jer će uz više stvari da mi se slaže.
Torbica je od čvrstog kartona i obložena je belom kožom sa printom. Torbica se otvara-zatvara na magnet i on je dosta čvrst. Postoji mogućnost da je nosite u ruci ili sa strane jer dobijate i onaj duži deo. On može da se podesi po dužini koja Vama odgovara.
U torbici ima dve pregrade, jedna manja i druga velika. Ova torbica je osvojila moje srce. U nju mi stane par stvari za svaki dan i to je sve što mi treba. Novčanik onaj veliki ne može da mi stane u nju ali meni to nije problem.
Svi detalji oko cene i modela su ovde ---> Klik

Pouch is especially fascinated me and you know it. Carrying exists in two models in color black and coffee varieties with white print, I ordered the black because with more things that we agree.
Bag made of sturdy cardboard and coated with white skin print. Carrying the opening and closing the magnet and is quite sturdy. There is a possibility that you carry in your hand or on the side because it comes with the longest part. It can be adjusted in length that suits you.
The bag has two compartments, one small and the other large. This handbag has won my heart. In it cost me a couple of things for every day and that's all I need. Wallet that big that we can not fit into it but to me it is no problem.
All details and pricing models are here ---> Click

Torba na sajtu izgleda ovako / Bag on the site looks like this


Uživo / Live




Zadovoljna sam ovom porudžbinom a i saradnjom sa Zaful sajtom. Sve pohvale imam i za njihove radnike u marketingu koji su mi dali sve potrebne podatke i pomogli mi kada sam imala dilemu.

I am pleased with this order and cooperation with the Zaful site. All I have to praise their workers marketers who gave me all the necessary information and helped me when I had a dilemma.

Trenutno je na njihovom sajtu aktuelan i free shiping iznad 30$ pa eto prilike za sve Vas koji planirate da poručite nešto.

Currently on their website current, and free shipping above 30 $, so here is your chance for all of you who are planning to order something.

Pišite mi šta Vam se dopalo?
Write to me what you liked?

Hvala što me pratite... 💋
Thanks for following me ... 💋




You Might Also Like

10 comments

  1. Zaful je inace poznat kao jako dobra kompanija, sa jako dobrim proizvodima. Drago mi je da si saradjivala sa njim, stvari koje su ti stigle su jako simpaticne, bas mi se dopadaju.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno ❤️ I meni je bilo zadovoljstvo.

      Delete
  2. Prelepa kosulja, prelepa torbica :) :*

    ReplyDelete
  3. Torbica je super, i mene su Zaful prijatno iznenadili! ;)

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da i ti imas pozitivno misljenje 😊

      Delete
  4. Prekrasna ti je košulja! Jednom sam naručila sa Zafula i nažalost dobila sam totalno drugačiju suknju od one na fotografiji, ali znam da se mora paziti i naručiti ono što već ima dobre recenzije, ali to je bilo tek kad sam počela naručivati online tako da vjerujem da imaju super stvari, kao i ove koje si ti dobila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam odusevljena, mislim da na svakom sajtu verovatno ima nekih uljeza. Ali samo treba da se prati kako funkcionise sajt i prodaja :)

      Delete
  5. Torbica je divna! Bas je lepog dizajna, nadam se da ces uzivati noseci je :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. O daaaa 😍 Vec je kupila moje srce ❤️ Hvala ti Jeco.

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews