Golden Rose Browliner and Miracle pencil

November 20, 2016

Golden Rose precizna olovka za obrve i bež olovka za oči/usne



Drage moje, 
Znam da želite da čitate dosta više o dekorativnoj kozmetici i zato vam spremam par recenzija na ovu temu. Danas ću vam reći nešto više o ove dve olovke i na koje sve načine ih koristim.


Longstay Precise Browliner 

Ova olovka dolazi u crnom pakovanju, sa jedne strane se nalazi olovka a sa druge strane četkica. Moja olovka je u nijansi 104.
Ovo je tamna smeđa nijansa, hladnog podtona. Savršeno bi se uklopila uz makeup brineta i crnki. 



Olovka je veoma precizna kao što i sam proizvođač kaže. Može lepo da se dozira, što znači da je i za dnevne ali i za više naglašene obrve. Sviđa mi se tekstura i pigmentacija ove olovke. Samo jednom je dovoljno da se pređe i obrve su savršeno popunjene. Srce se ne troši toliko brzo ako iscrtam obrve za dnevnu priliku, jer ja umem i da preterujem. Kao što znate 😀. Četkica sliži kako biste malo prešli preko dlaka i ujednačili pigmentaciju. Olovka je dugotrajna i ne razmazuje se.

Cena ove olovke je oko 500 dinara (4€) u Lillyu.



Miracle Pencil
Contur lip - Brighten eye-look

Bež olovka je čarobna?! Do sad sam uvek koristila belu olovku za vodenu liniju, od kad sam dobila ovu ona je moj favorit. Nanosim je na vodenu liniju kako bi mi vizuelno povećala oči kada imam neki tamniji makeup. Takođe je koristim i na kapcima ako želim cut crease look i mogu vam reći da je veoma kremasta i ne uvlači se u pregib ako se izblenda. Karmin sam isto popravljala sa njom kada sam pogrešila. Višenamenska je i od mene ima čistu 10ku. 



Cena ove olovke je oko 250 dinara (2€).

Ovim proizvodima sam baš zadovoljna i toplo vam ih preporučujem ako ste početnik a i ako niste, jer je preciznost njihova vrlina. 

Da li ste probali neku olovku i kakvi su vaši utisci? 

Hvala što me pratite...💋



You Might Also Like

4 comments

  1. Potrazicu tu bez olovku. Sve je odlicno kao i uvek Silvi <3

    ReplyDelete
  2. Olovku za obrve koristi moja majka i baš je zadovoljna, ja sam navučena na Nyxov gel za obrve pa ni ne pomišljam na olovke :D A ova neutralna mi se baš dopada <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ova bez mnogo dobra i rado je trosim. Ja sam navucena na senke ali o ovo obavlja posao 😊

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews