Golden Rose Liquid matte lipstick 10

November 23, 2016




Čuvena desetka konačno u mojim rukama. Baš sam se radovala kada sam videla ove karmine u našim kesama na Serbian bloggers dayu. Već diže vreme planiram da kupim jedan, sigurno ću i da kupim. Ako vas zanima šta me je to kupilo, pročitajte post do kraja.

Savršen dugotrajan tečni mat karmin s potpunim prekrivanjem bez razmazivanja. Na usnama se održava satima bez osećaja težine i bez sušenja. Obogaćen vitaminom E i uljem avokada, ostavlja vaše usne meke, elastične i bez osećaja lepljivosti. Jednostavno prekriva usne svojom kremastom i glatkom teksturom pomoću fleksibilnog aplikatora. Nakon nanošenja držite usne razdvojene nekoliko minuta radi postizanja punog efekta. Lako se uklanja pomoću dvofaznog sredstva za skidanje šminke.



Ovi karmini dolaze u 17 nijansi i mogu da vam kažem da mi se ove nove nijanse baš dopadaju.
Ja sam dobila nijansu 10 koja je najtraženija, znam da je devojke uvek traže jer se brzo rasproda.
Ovaj ruž je ljubičaste-sive boje, dok se ne osuši on je dosta ljubičast ali posle malo promeni boju tačnije vuče na sivo.

Što se dugotrajnosti tiče veoma je dugotrajan i ne skida se lako što je meni jako bitno. Volim da mi ruževi stoje po nekoliko sati na usnama a da ne moram da popravljam, to je od ovog karmina zagarantivano. Pijes, jedeš a on je i dalje na mestu.
Sam aplikator je dosta precizan i uzme tačno toliko proizvoda koliko je potrebno. Ja ne koristim olovku nikad jer se ne razmazuje. Pigmentacija je ludilo i ne isušuje usne ni posle nekoliko sati. Malo teže se skida i zato ga ja skidam dvofaznim sredstvom.



Za karmin imam sve pohvale i mislim da su struktura, dugotrajnos i kvalitet odlični. Želim da ga koristim zauvek ali u drugim nijansama.

Čuvena desetka mi nekako čudno stoji, prosto nisam navikla sebe da gledam sa tako "bledim" usnama. Kako pada svetlost na usne tako on menja boju.
Nemam konkretno utiske za boju ali stroktura je čista desetka. Kupiću malo jače nijanse jer sam na njih navikla i znam da mi odlično stoje, bar se ja pronalazim u tome.
Cena ovih karmina je 490 dinara (4€).



Da li ste probali čuvenu desetku i kako se vama svidela njena boja na vašim usnama? 

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

10 comments

  1. Probana desetka cim se pojavila, odusevljena sam strukturom i bojom :)
    Mali predlog je da uz njega koristis neku olovku i bice pun pogodak <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, uzela sam sam olovku i mogu da kazem da bas dobro izgleda sa olovkom. Lakse cu da se prilagodim boji. 😊💋

      Delete
  2. Probaj je kombinirati s olovkom..meni paše Essence Plum cake nijansa... Sasvim promjeni nijansu na usnama..
    Ja se još nisam dočepala 10-tke ali imam slične nijanse koje tako kombiniram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Silvija😊 Uzela sam Essence 05 ali naziv ne mogu da vidim, mislim da je to ta nijansa i odlicno mi ide uz karmin. 🙂

      Delete
  3. Nisam se do sad susrela sa ovim lipstikom ali mi deluje jako korisno, i rado bih ga probala. Obozavam nude nijanse. Ovaj ruz tebi zaista jako lepo stoji.Odlican post.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ❤️ Probaj i garantujem ti da se neces pokajati.

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews