Dermix goat milk soap for face

December 12, 2016

Dermix sapun za lice od kozijeg mleka


Planirala sam dosta dugo da probam nešto od ovog brenda, a kako se kupam i umivam isključivo sapunom odlučila sam njega da uzmem i uživam u čarima kozijeg mleka. Čitala sam dosta recenzija ali sam brend mi nije bio toliko poznat, nisam se pokajala i zato se našao i u mojim favoritima (POST).

Ručno rađen sapun od biljnih jestivih ulja sa dodatkom mleka u prahu, surutke u prahu i svežeg kozijeg mleka. Hrani, neguje i štiti kožu. Prirodan glicerin održava vlažnost i elastičnost. Pogodan za sve tipove kože, osetljivu i sklonu alergijama. Sve aktivne komponente su sačuvane u integralnom obliku.
Bez konzervansa, dodatih mirsa i boja.

Sastav:
Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Sunflowerate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Whole Dry Milk, Whery Protein Powder, Goat's Milk

Ovaj sapun od 40gr, dolazi u beloj kartonskoj kutijici sa bordo natpisom.
Miris ovog proizvoda je veoma nežan-blag, meni jako prijatan.


Ja sam neko ko ima osetljivu kožu lica kao i tela. Lice mi je problematično, zna dosta burno da reaguje na nove promene ali to sa ovim sapunom nije slučaj. Ovaj sapun koristim svako veče dok se kupam i ono što sam prvo primetila je da ima veliku sapunicu. Unutra u sapuni se nalaze sitni komadici, pod rukom to deluje kao sitan pesak i mislim da su oni zasluženi za penu. Pored svega navedenog ovaj sapun mi nije dodatno isušio lice, niti mi se lice upalilo. Moju kožu ostavlja hidriranom i glatkom. Vrlo važno je to što lepo skida ostatak šminke koji mi se uvukao u pore, ovo je vrlo prijatno iznenađenje za mene. Ne sadrži nikakve štetne materije i mislim da bi svima odgovarao.

Cena ovog sapuna je 242 dinara (2€) i može da se poruči na sajtu i da se kupi u apotekama.



Nisam se nadala ovako dobrim rezultatima i kvalitetom koje nudi Dermix i ovaj sapun koji sam probala. Volim da koristim prirodne preparate zbog moje osetljive kože, sad sam definitivno našla sapun koji meni odgovara.

Njih možete da pronađete na SAJTU i FACEBOOKu.

Da li ste probali ovaj sapun ili nešto iz njihove ponude? Kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite...💋



You Might Also Like

4 comments

  1. Drago mi je da ti sapun odgovara i da si stekla dobre utiske. ☺ Već neko vreme ne koristim sapune za lice i izgubila sam naviku, ali ako dobijem priliku, probaću onaj sapunčić! ☺

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, veoma je nezan i mom osetljivom licu prija. 😊

      Delete
  2. Ja obožavam njihov Anti-age Hydrator. Zaista su kvalitetni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala nista vise iz njohove ponude, ali znam koliko slicnu kozu imamo i hvala na preporuci 😊

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews