November favorites

December 02, 2016

Favoriti za novembar


Prošao je još jedan mesec i došao mesec decembar, meni jedan od najdražih meseci. Bliži se moj rođendan, slava, nova godina a pre toga želim sa vama da podelim favorite prošlog meseca.

Moj definitivno najveći favorit i otkriće je Golden rose mat tečni puder. Bila sam zadovoljna i na samom početku ali ne toliko koliko sad. Moje lice se polako pročistilo od akni i ovaj puder je ušao u moju svakodnevnu rutinu. Za svaki dan je svršenstvo, dugo traje, lepo se blenda četkicom i srednje pokrivanje je zagarantovano.
Ako vas zanima nešto više pogledajte recenziju OVDE.

Ovaj mesec sam nosila dosta dnevnu varijantu šminke a u tome mi je pomogla Golden Rose precizna olovka za obrve. Za dnevnu varijantu ipak volim da moje obrve izgledaju prirodno. Brzo i jednostavno to postižem sa ovom olovkom.
Recenziju možete pogledati OVDE.



Takođe, za moje neutralne oči tj. trepavice ovog meseca se potrudila Max Factor false lash epic maskara. Inače koristim Essence pink ali od kad ne stavljam senke na oči zbog nedostatka vremena ova maskara je postala moj favorit. Sa njom ne možete da preterate, ono što mi ova maskara nudi su duge, izuzetno crne trepavice.
Recenziju pogledajte OVDE.

Još jedan od favorita ovog meseca je Ziaja krema za ruke na bazi kašmira. Krema koja prelepo miriše, brzo se upija i njeno deljstvo je vidljivo satima. Prezadovoljna sam ovom kremom, uskoro pišem recenziju.



Dermix sapun je veoma blag, meni odgovara za moju osetljivu kožu lica i tela. Miris je prijatan, sapunicu koju pruža je fenomenalna. Uskoro nešto opširnije.

Da li ste probali neki proizvod i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite... 💋



You Might Also Like

10 comments

  1. Silvi draga jako zanimljiv post. Uzivala sam citajuci. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda ali obozavam Golden Rose kometiku tako da si mi dala ideju da ovaj puder nabavim za sebe.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neces se pokajati,sigurna sam ako imas kombinovanu/normalnu kozu.

      Delete
  2. Odličan post draga! Nisam probala, ali sve mi deluje super!! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ReplyDelete
  3. Super super favoriti! Nikako da probam kremicu za ruke, ali nadam se da cu je pronaci uskoroo :D

    ReplyDelete
  4. Pozitivno me je iznenadila olovka za obrve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene, ali meni se prebrzo trosi. Imam jos 2 cm srca a koristila sam je 10 puta 😬

      Delete
  5. Dermix sapun obožavam, gr puder je predobar, Ziaja krema za ruke fantazija :).

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews