Burra body milk

January 21, 2017

Drage moje, ovih dana sam totalno inspirisana za pisanje postova. Danas želim da vam prenesem svoje utiske o Burra mleku za telo. Pisala sam davno grupnu recenziju ali sam pogledala opet post i shvatila da nisam ništa detaljno rekla o ovom proizvodu, to je bilo još na početku blogovanja. Te danas iznosim svoje mišljenje opet jer želim da post bude sadržajan i interesantan za čitanje.


BURЯA Body Milk namenjen je potpunoj nezi i zaštiti normalne do suve kože.
Formulisan na bazi ši butera, kakao butera, arganovog ulja, skvalana i bademovog ulja, obnavlja hidrolipidni film na površini kože, poboljšava njenu strukturu i izgled, a koža postaje glatka, nežna i elastična.

Sastav:

Mleko za telo dolazi u velikoj tubi od 200ml, ambalaža je minimalistička ali elegantna. Privukla bi me definitivno da je kupim.
Miris ovog mleka je fenomenalan, mislim da će se svideti svima koji vole čokoladne momente. Sam proizvod je krem boje.

Mleko je veoma prijatno za kožu i brzo se upija. Ono što me je kupilo je upravo to, ne volim da čekam po 10-15 minuta kako bih se obukla, pogotovo zimi kada je hladno. Lepo hidrira kožu i "vraća" je u život, ne ostavlja mastan sloj na koži. Pored svega navedenog imam vrlo osetljuvu i suvu kožu tela, nije mi izazvao nikakve neželjene reakcije. Doprineo je da se osećam sigurno uz njegovu negu.
Burra je prirodna kozmetika tako da njihovi proizvodi ne sadrže parabene.


Cena ovog mleka je 670 dinara (5€) i može da se nabavi u apotekama.

Ovim mlekom za telo sam zadovoljna i rado ga trošim, jednostavno su mi se nagomilale stvarčice za telo pa sam ga zapostavila, ali svakako uvek ispuni moja očekivanja kada mu se "vratim".
Uskoro vam pišem i recenziju o Burra BB kremi.


Da li ste probali ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite... 💋

You Might Also Like

8 comments

  1. Uživala sam čitajući ovu recenziju,zato što ti tako lepo predstavila proizvod.Nikad nišsta nisam probala od Burra kozmetike,ali nadam se da ću probati u budućnosti. :)
    Inače,da te pohvalim za onaj post "Kako prepoznati FAKE šminku?",sve si objasnila,nema potrebe da niko prodaje fake šminku... 💪

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Anja 😊 Bitno je da su neki shvatili poentu price, a ko nije opet sam ide protiv svog zdravlja. ❤️💋

      Delete
  2. Lepo si to pretstavila,i ja sam odusevljena celom Burra kolekcijom,dobila sam nesto iz Oriflame,koristila i evo oci su pocele da mi suze i peku me,sa Burrom nije bio taj slucaj,nezna i efikasna,super je,nemam reci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da vam odgovaraju Burra proizvodi. ❤️😊

      Delete
  3. Do sada nisam isprobala ovo mleko za telo, ali s obzirom da imam suvu kožu, i da sam veliki ljubitelj ovakvih preparata, rado ću ga isprobati. Odlična recenzija. Uživala sam čitajući.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Iskrena da budem ovaj proizvod nisam do sada nividela. I ja imam suu kozu i verujem da bi i meni odgovarao. A sto se cene tice sasvim je pristojna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ce ti pomoci, kod mene se rezutati stvarno vide. 😉

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews