Max Factor smokey eye drama kit 2in1

January 19, 2017

Max factor paleta 2 u 1


Paletica nikad dosta u ženskom asortimanu, bar je kod mene tako. Uvek se obradujem testiranju istih, imala one dve ili milion senki. Ja sam neko ko gotivi palete jer uz 2-3 možete da kombinujete sjajne lookove, a sad da vam kažem moje utiske.

Ove senke dolaze u plastičnom, elegantnom pakovanju a sa njima i jedan sunđerasti aplikator. Kroz poklopac mogu da se vide nijanse što je ogroman plus pri kupovini.
Ove paletice mogu da se nađu u pet različitih kombinacija.
Ja imam 01 Opulent nudes.

Sasatav:


U paleti dolaze četiri senke i sve imaju šljokice.
Bež senka je prelepa i koristim je za kapak i za ugao oka, ljubičasta senka je potpuno šimerasta i nju koristim samo za kapak. Dok su dve smeđe nijanse na površinskom sloju imale šljokice, ali kako se troše ni ne primećujem ih kako u paleti tako i na očima-obrvama.
Pigmentovane su odlično, mogu da kažem da je jedina u mom asortimanu sa tako dobrom pigmentacijom. Senke se minimalno truse, ja uvek lupim četkicu kako bih skinula višak.
Sa ovom paletom možete da napravite minimum dva makeup looka, mislim da je dobra za svaki dan ali i za minimalne večernje varijante. Ne uvlači se u pregib kapka i lepo se nadograđuje.




Proizvođač kaže da je ova paleta namenjena i za oči i za obrve, apsolutno bih se složila. Ja je koristim i na kapcima kao što sam rekla već ali i za iscrtavanje obrva.
Dve smeđe nijanse omogućavaju da ih koristitim same ili da kombinujem dve boje tj. svetliju da stavim na početak a tamniju na 2/3 ostatka obrve. To je sve individualno od boje kose i prirodnih obrva, ali možete zaista da dobijete pravi efekat.
To možete da vidite na slikama ispod.


Na levoj slici imam svetliju nijansu, dok na desnoj imam obe smeđe njijanse.

Nekoliko lookova koje sam radila pomoću ove palete.


Cena ovih paletica je oko 1300 dinara (10€) ali trenutno je na sniženju u Lillyu, DMu i Jasmin parfimeriji. Trenutna cena je 680 dinara (5€).

Prezadovoljna sam ovim proizvodom, samim tim pakovanje je malo i praktično. Možete da ga nosite u neseseru ili na putovanja. Preporučujem vam da probate.

Da li ste probale ovu paletu ili možda neke druge palete ovog brenda? Volela bih da čujem vaše utiske.

Hvala što me pratite... 💋



You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. Oblicna je kombinacija a i kvalitetne su 😊

      Delete
  2. Dobro si je predstavila! I ja je imam i baš mi je draga, nijansa gotovo slična ovoj, s tim što je bež bela i dosta šljokičastija. :)
    Mislim da bez blogova devojke ne bi ni znale da je jedan deo za obrve. Pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, generalno ja koristim i druge senke za popunjavanje obrva. Uvek može da se nadje savrsena nijansa u skladu sa rospolozenjem 😊💋

      Delete
  3. Jako lep post �� obozavam tvoje postove, misljenje. Draga super

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews