Maybelline Vivid matte liquid

January 02, 2017


Maybelline mat karmini su od prošle godine na našem tržištu, radovala sam se testiranju istih ali moja očekivanja i nisu baš nadmašena. Kada mi neko kaže mat karmin ja želim da to i bude u potpunosti. U nastavku ću da napišem dobre i loše strane ovog karmina.


Maybelline Vivid Matte ruž za usne predstavlja tečan ruž koji je posebno napravljen kako bi vašim usnama ostavio mat efekat. Zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji koja je obogaćena pigmentima,ovaj ruž postiže snažan učinak boje koja traje tokom celog dana.  
Prijatna i kremasta formula čini usne mekanim nakon nanošenja.

Karmin dolazi u providnoj ambalaži  kroz koju može da se vidi boja, a čep je crn.
Aplikator je pljosnat i veoma precizan, tako da sa njim može lepo da se nanese karmin.
Pored navedenog, ovaj karmin ima lep miris.
Moj je u nijansi 35 Rebel Red.


Kod karmina me je privukao naziv MATTE. Očekivala sam da će biti približan kvalitetu Aura ili Golden rose karmina. Međutim, ovaj karmin me je razočarao jer NIJE UOPŠTE mat. On je kremas i nenormalno pigmentovan. To su dve dobre strane ovog karmina. Nije dugotrajan tako da ne može da preživi ni piće, ni jelo. Kada je na usnama zadržaće se nekoliko sati bez problema. Isušuje usne posle nekog vremena i lično meni se ponaša kao sjaj sa daleko većom pigmentacijom. Ova boja bi većini odgovara, kako plavim tako i crnim devojkama. Ja bih ga nosila uz večernju šminku, da nema ove mane. Rekla sam i dobre i loše strane, na vama je da li će te ga kupiti ili ne.

Njegova cena je 800 dinara (6€), trenutno je u Lillyu na sniženju i njegova cena je 480 dinara.


Kao što vidite na usnama karmin nije mat. Slika je bez filtera.

Ovaj post sam prvenstveno napisala da ne biste bacale pare i uzele ovaj karmin, jer mislim da je previše novca za ovakav kvalitet. Da je tekstura približno kao Aurin ili Gr definitivno bih ga preporučila ali ovako ne.

Da li ste probale ove karmine i kakvi su vaši utisci?

Hvala što me pratite.. 💋


You Might Also Like

5 comments

  1. Ja ih imam nekoliko i zapravo ih volim. Što se tiče pigmentacije kako koja nijansa pink nijanse su dosta više pigmentovane nego tamnije nijanse. Slažem se apsolutno sa tobom da uopšte nisu matte i da se skoro uopšte ne osuše :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam iskrena uvek hun 😊 Rekla sam iskljucivo moje misljenje, meni se ne dopada. Ali ko voli neka ga kupi 💋❤️

      Delete
  2. Delimo isto mišljenje, samo moj nije ni pigmentovan previše.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morala sam da kazem sta mi "lezi" na dusi 😬

      Delete
  3. Silvi draga,odlicna recenzija. Drago mi je da si bila iskrena u predstavljanju ovog ruza za usne. Maybeline je meni jedan od omiljenih brendova sminke, i sama sam probala ovaj ruz samo u drugoj nijansi i slagala bih ako bih rekla da mi nije bio mat. Bio je, u potpunosti, sto znaci da nije problem u proizvodjacu vec u pakovanju, i tome kako se tretira. Probaj jos neku nijansu ovog, neces se pokajati.

    Srecna Nova godina ❤❤❤

    Gotičarka

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews