Prvi rođendan bloga!

February 23, 2017


Drage moje, danas vam pišem potpuno drugačiji post. Želim da vam se zahvalim što me pratite, čitate moje postove i ostavljate mi komentare. 
Skuvala sam svoju jutarnju kaficu, osmehnula se prelepom danu i sela da otkucam ovaj, za mene poseban post.



Danas je godinu dana od kako sam u blogo svetu tj. kako je izašao moj prvi post. 
Presrećna sam svojim dosadašnjim radom.
Ovo radim isključivo zbog sebe, kao i većinu stvari u svom životu. Čak i da ima samo vas dvoje koji me prate, pisala bih opet.

Shvatila sam da je ovo ono što želim da radim, želim da prenosim svoje znanje vama. Uz moje postove kako se nasminkati, kako zalepiti trepavice sigurno pomognem nekoj od vas. 


Pisanje u početku nije bilo savršeno, držala sam se neke forme kako bih uspela sve da kažem što mi je na umu. Nisam htela da odustajem jer sam znala da ću uspeti sebe da "dovedem" u red. 

Što se tiče fotografije poradila sam na njima i mislim da je to jedan ogroman plus.
Sa moje tačke gledišta, kad uđem u neki post želim slike da su "čiste i uredne", kada kažem ovo mislim na to da su dosta svetlije, bez nepotrebnih detalja i senki. Sve se to da srediti ako se potrudite i istražujete.

Smatrala sam da kvalitet slika nije bitan ali verujte mi da je jeste kao i sam tekst. Trudila sam se da budu što bolje ali u zimskim danima bez sunca to je bilo prosto nešto teže. 

Podelila sam dosta nagrada i usrećila neke od vas, to mi je i bio cilj. Već neko vreme nema nagradnih igara zbog drugih planova koji su mi trenutno prioritet.
Svakako da će ih biti kad se za to ukaže prilika, a tad ću se potruditi da nagrada ima "težinu".


U ovih godinu dana sam se potrudila da budem aktivna i pišem često postove. Bilo je raznih tema, a sad da vam priznam, najmanje volim recenzije. Svaka recenzija je iskreno i lično moje mišljenje, ali u njima ne mogu da pokažem svoju kreativnost pa ih manje gotivim.

Prenosila sam iskrene utiske o svim proizvodima do sad i tako će biti i u budućnosti, bilo da su plaćeni proizvodi mojim novcem ili dobijeni za reklamu. 

Nadam se da ste uživali u mojim postovima ovih godinu dana i da sam vas možda naučila nešto ili posavetovala u vezi kupovine nekog proizvoda.  
Zadovoljna sam svim svojim čitaocima koji me prate i bez nagradnih igri i cene na prvom mestu moje mišljenje.


Za kraj mogu da vam se zahvalim još jednom. Hvala za sve ❤️💋 


You Might Also Like

18 comments

  1. Srecan Blogorodjendan,puno da ih bude,radost i uspeh da te prate

    ReplyDelete
  2. Happy ;)
    Tebi danas meni sutra prvi ročkas...
    Uvijek sam mislila da si ti malo starija od mene. Samo nastavi tako

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga 😊 E pa onda sutra cestitke idu tebi ❤️

      Delete
  3. Srecna ti godisnjica bloga,i da ih bude jos mnogo,sve najbollje.

    ReplyDelete
  4. Samo napred draga, pomak u kvalitetu bloga je jako vidljiv, dosta si napredovala za ovih godinu dana. Zelim ti jos puno kvalitetnih tekstova, pratilaca i dobrih saradnji! ❤❤❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga moja ❤️ Trudim se da naucim uvek nesto novo i korisno 💋

      Delete
  5. Hvala na svakom savetu koji si mi dala, nadam se da cu i dalje moci da racunam na tebe!!! Zato neka je srecan rodjendanko najboljem blogu❣❣❣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Mina! To mi je i bio cilj. Naravno na mene uvek mozes da racunas i hvala ti sto si toliko divna dusa 💖

      Delete
  6. Srecan rodjendanacc :D Da ih slavis jos puno♥♥

    ReplyDelete
  7. Čestitam ti od srca! Srećan blogorođendanko! Neka ih bude puno, a da ti budeš još uspešnija i čitanija. 😉😍❤

    ReplyDelete
  8. Sretan 1. blogorodjendan :) mnogo mi je drago sto si dio nas jer si mnogo kreativna i mnogo si toga postigla vezano za tvoj blog :D sjecam se jos na pocetku kako je to sve bilo jer si se meni obratila za pomoc i drago mi je ako sam uspjela da ti koliko toliko pomognem :D uvijek sam tu za tebe :* samo nastavi tako i ne obaziri se na ljude koji nisu vrijedni tebe i tvog bloga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga moja i ja sam tu ako nesto zatreba. Rad i trud se svakako vidi ali mi je puno srce kada to primete i moji pratioci 💋💖😍

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews