Essence Out of Space stories nail polish

July 04, 2017


Svaka od nas želi da je lepa i potpuno sređena do najsitnijih detalja. Za mene glavnu ulogu imaju i noktići pored svakodnevnog makeupa. Pošto imam duge prirodne nokte, koristim samo lakove i to je moja dugogodišnja rutina. 
Neki lakovi se pokažu kao odlični, a neki me baš razočaraju! 
Danas vam pišem o laku iz Essence kolekcije, a ako ste propustili prethodni post o Glow&Care kolekciji pogledajte ga OVDE.


U ovoj kolekciji se nalazi 7 nijansi, a ja posedujem nijansu Outta Space is the Place.  
Njihova cena je oko 200 dinara, iskreno ja ga kod mene u DMu nisam videla pa ne mogu da vam kažem tačno.


Pored osnovnih informacija, došao je red i na glavne prednosti ove kolekcije.
Ovaj lak ima srednju pljosnatu četkicu, pa se sa njom lako rukuje. Prilikom nanošenja laka, primetila sam da mi je potrebno tri tanja sloja, kako se ne bi videla razlika. Ja volim da mi je na svim mestima jednaka "prekrivna" moć. 
Što se dugotrajnosti tiče, na mojim noktima ostaje oko 5 dana.
Takođe moram da naglasim da se ovaj lak vrlo brzo suši na noktima, maksimalno 5 minuta ukoliko čekate svaki sloj da se osuši 2 minuta. Ja nalakira jednu, pa zatim drugu ruku i ona prethodna je već suva. 
To mi se izuzetno dopalo.


Pored svih prednosti, ovaj lak ima i mane. Primetila sam da se dosta brzo suši i u ambalaži. Ne znam da li je do mene ali generalno mi se to ne dešava da drugim lakovima. Pored toga, kada nalakiram nokte ostaju crte ali one se u potpunosti "gube" kada se lak osuši. Ne mogu to da uzmem u obzir kao veliku manu.

Kratak video podledajte OVDE.

Dnevno i sobno svetlo!

Sve u svemu meni se ovaj lak dopada jer se nisam srela ranije sa ovim "duo hrom" lakovima. Preciznije, moja nijansa je nešto između bež i baby roze boje, a odsjaj je zelene boje. Ne znam kako bih objasnila ali videćete na slikama. Sve pohvale za ovu kolekciju i volela bih da prbam još dve nijanse iz iste. 
Uskoro vam pripremam vrlo zanimljivi post sa paleticom za oči.

Da li ste probale neki lak iz ove kolekcije?


Zapratite me i na instagramu!





*PR proizvod

You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews