Syoss shampoo

May 20, 2016

Syoss šamponi za kosu



Drage moje lepotice, za danas sam Vam pripremila jednu novu temu. Pisala sam Vam o noktima, šminkanju, savetima ali se još ni u jednom postu nisam dotakla kose.

Imam dosta dugu kosu, nije oštećena, nisam je izlagala nekim velikim temperaturama i slično.
Pre sam bila farbana crnka, a sad imam prirodnu boju kose.
Teme mi se brzo masti i kosa mi posle 3 dana izgleda katastrofalno.
A sad da pređemo na temu.

Šta kaže proizvođač

SYOSS PROFESIONALNI REZULTATI. Novi Syoss Keratin Hair Perfection sistem obnavlja Vašu kosu. Za 100% obnovljenu, gipku i sjajnu kosu, kao da ste bili u frizerskom salonu. KERATIN HAIR PERFECTION ŠAMPON. Za suvu i beživotnu kosu. Ispunjava keratinom dubinski unutar ćelije za 100% jaču i gipkiju kosu. Daje kosi neverovatan sjaj i volumen. Naneti na vlažnu kosu, temeljno umasirati i isprati.

Sastav
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-120 Methyl, Glucose Dioleate, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimoninm Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Laureth-4, Laureth-23, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Methylparaben, Potassium Sorbate, Mica, CI 77891, CI 77491.



O šamponu

Šampon dolazi u plastičnoj boci od 500ml, njegov miris je veoma intenzivan i ima notu muških parfema. Lepo peni dok se nanosi na kosu i utrljava u istu. Tekstura samog proizvoda je nežna i glatka kao kod svih šampona ali ovaj u sebi sadrži zlatni šimer.

Moje mišljenje

Pre ovog šampona sam koristila Syoss u ljubičastoj boci i bila sam oduševljena ali volim da menjam proizvode i kad sam ga potrošila, odlučila sam se za ovaj.
Ovaj konkretno ima lep miris i lepo peni dok perem kosu, imam osećaj da u potpunosti skine svu prljavštinu sa temena i ostatka kose. Daje volumen i sjaj kosi kao što i sam proizvođač kaže i sa te strane sam zadovoljna. Dok sam koristila šampon na crnoj farbanoj kosi, boja mi se manje ispirala, što zavisi od keratina koji ovaj šampon sadrži.
Vrlo malo proivoda je potrebno da bi se oprala duga kosa i to je jedan plus, jer meni ovaj šampon traje pola godine sigurno.



Cena
Cena ovog šampona je 450 dinara (4€)
u Dmu ali je stalno na akcijama. Može da se nađe i u većim marketima.

Baš sam zadovoljna sa Syoss šamponima i mislim da ću nastaviti da ih kupujem. Ako me pitate koji mi je bolji?! pre bih rekla ljubičasti jer mi je taj imao baš lep miris.


Da li ste probale neke Syoss šampone i kako su se Vama pokazali? 

Hvala što me pratite.... :*


You Might Also Like

6 comments

  1. Ja sam probala čini mi se sve Syoss i zadovoljna sam. Ljubičasti mi je najbolji :)
    Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :*

    ReplyDelete
  2. Volim generalno sve SYOSS proizvode, najviše zbog toga jer mi ne maste i ne lepe kosu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam probala samo sampone tako da ne znam za druge a ovi su mi savrseni i lepo bas operu kosu :)

      Delete
  3. Nisam uopšte koristila njihove proizvode za kosu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, onaj ljubicasti mi je mnogo bolji :*

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews